Romana Buganová Futbal

10. kolo DOXXbetligy: Liptáci doma zaváhali s Lokomotívou Košice, video s trénerom!

Futbalisti Liptovského Mikuláša odohrali v sobotu zápas 10. kola DOXXbet ligy, v ktorom prehrali na domácom ihrisku s Lokomotívou Košice 0:1.

Ilustračný obrázok k článku 10. kolo DOXXbetligy: Liptáci doma zaváhali s Lokomotívou Košice, video s trénerom!
Foto: Romana Buganová / Zdroj: Dnes24.sk

Na ťažkom mokrom teréne sa v prvom polčase dostávali do viacerých šancí domáci hráči, ktorí nedokázali nájsť recept na súperovho brankára. V 30. minúte sa azda v najväčšej šanci ocitol Gerec, ktorý pred brankárom poslal loptu hlavou tesne vedľa. „Vypracovali sme si dostatok šancí, ale nepodarilo sa nám skórovať. V prvom polčase sme mali pár dobrých šancí, ale ani z jednej sme neskórovali, čo nás určite mrzí,“ zhodnotil prvý polčas tréner Liptákov Anton Šoltis.

O víťazovi sa rozhodlo v druhom polčase

Aj v druhom polčase sa pre vyše tristo divákov hral atraktívny futbal, v ktorom dominovali domáci hráči. Skóre mohol v 55. minúte otvoriť Laco, ktorý pred brankárom vo vyloženej šanci poslal loptu tesne mimo brány. Hostia sa azda z prvej vážnejšej šance dostali do vedenia, keď v nájazde uspel Leško. Dobrú šancu na vyrovnanie mali Liptáci v 75. minúte, keď po aktivite Mizeráka skončila lopta iba na brvne.

„V druhom polčase sme boli o niečo nebezpečnejší, ale opäť sa nám nepodarilo skórovať. Súper nás potrestal z jednej strely na bránu, po ktorej sme sa snažili zápas vyrovnať, ale ani z viacerých gólových šancí sa nám to nepodarilo, takže musíme popracovať na efektivite,“ dodal k zápasu tréner Liptovského Mikuláša Šoltis, ktorého v stredu čaká spoločne s hráčmi 3. kolo slovenského pohára, v ktorom Liptovský Mikuláš privíta vicemajstra zo Žiliny.

foto: MFK Tatran

Tatran prehral s Košicami, hodnotenie trénera
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM