Tlačové správy

Akú techniku nakupujú Slováci pred Vianocami?

Internetový obchod predajcu OKAY Slovakia urobil prieskum medzi najpredávanejšími produktmi bielej a čiernej techniky, ktorú Slováci cez internet nakupujú. Dnes, pred vianočným náporom zaujíma nakupujúcich biela technika, kým pod stromček vkladajú do virtuálneho košíka viac spotrebnú elektroniku.

Ilustračný obrázok k článku Akú techniku nakupujú Slováci pred Vianocami?
Zdroj: Dnes24.sk

Zvyšuje sa aj predaj na splátky.

Internetové nakupovanie u predajcu elektrospotrebičov OKAY Slovakia je na počiatku spojené s návštevou kamennej predajne, kde zákazníci najprv svoj produkt vyskúšajú, dotknú sa ho a od predajcu sa dozvedia všetko, čo potrebujú o svojom nákupe vedieť. Potom usadajú pred počítač a produkt si objednajú online. Rozdiely v ponuke produktov na internete a v predajniach nie sú.

Medzi aktuálnymi hitmi na www.okay.sk sú kombinované chladničky, Apple telefón, tablety, 3D televízory či kuchynské roboty. V súčasnosti sa zákazníci zaujímajú predovšetkým o umývačky riadu. Tie najpredávanejšie sa pohybujú v cenovej hladine okolo 200 eur. V predvianočnom čase je hitom najmä spotrebná elektronika v rozličných cenových hladinách.

„Niektorí zákazníci dokážu investovať do vianočných darčekov vyššie sumy. Vďaka výhodným úverom neustále rastie aj záujem o predaj na splátky,“ vysvetľuje Martin Gergély, vedúci obchodného oddelenia spoločnosti OKAY Slovakia. Pred sviatkami, kedy sa dopyt po výrobkoch niekoľkonásobne zvyšuje, najviac stúpa predaj telefónov, tabletov, notebookov, ale aj malých spotrebičov. Ľudia nakupujú aj domáce tlačiarne, televízory či menších kuchynských pomocníkov – roboty a mixéry.

  • e-
Akú techniku nakupujú Slováci pred Vianocami?
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM