Pavol Tomčík Futbal

Ani do tretice doma: Mikulášania v pohári k bílým andelom!

Na pôde Slovenského futbalového zväzu v Bratislave vyžrebovali dvojice 3. kola Slovenského pohára vo futbale. Žreb opäť príliš neprial Liptovskému Mikulášu. Tatran síce dostal atraktívneho súpera, ale i do tretice pocestuje na pôdu súpera.

Ilustračný obrázok k článku Ani do tretice doma: Mikulášania v pohári k bílým andelom!
Zdroj: Dnes24.sk

Spartak Trnava. Futbalový klub, ktorý vďaka svojej bohatej histórii a vynikajúcej podpore fanúšikov prakticky nemá na Slovensku konkurenciu vyzve na súboj Liptákov. Žreb 3. kola Slovnaft Cupu rozhodol, že domácim tímom bude práve Trnavský Spartak, a tak Mikulášania majú v otázke postupu medzi najlepších osem tímov, čo robiť.

Zverenci staronového lodivoda Romana Vavroviča už však prekážku tohto druhu dokázali dvakrát prekonať. V prvom kole zvíťazili na pôde Kalinova a v druhom dokonca na horúcej pôde v Banskej Bystrici. V oboch prípadoch cez penalty. Bude sa história opakovať i tentoraz? Uvidíme v utorok 24. septembra zhruba o 18:00, čiže dve hodiny po úvodnom výkope stretnutia.

Roman Vavrovič (tréner Liptovského Mikuláša): „Trošku som sklamaný, že je to tretie kolo a už tretíkrát v poradí nám žreb neprisúdil zápas v domácom prostredí. Trnava je atraktívny súper, corgoň ligista, ale ešte raz opakujem, škoda, že nehráme doma.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM