Slávka Kellová Rôzne

Bytový podnik má nového riaditeľa

Po štyroch rokoch sa na riaditeľskú pozíciu v Bytovom podniku Liptovský Mikuláš vracia Jaroslav Chomo. Jeho cieľom na tejto pozícii je uspieť v konkurencii správcovských spoločností, ktoré sú na mikulášskom trhu.

Jaroslav Chomo pôsobil v Bytovom podniku 17 rokov. Pred štyrmi rokmi odchádzal z pozície výrobno-technického riaditeľa, kde mal na starosti tepelné hospodárstvo mesta Liptovský Mikuláš: „Vraciam sa do podniku, ktorý je dnes menší, pretože stratil svoju hlavnú činnosť, na ktorú bol kedysi zriadený, teda na výrobu tepla a teplej vody,“ hovorí Jaroslav Chomo.

Dnes je Bytový podnik Liptovský Mikuláš zameraný na správu majetku mesta, nebytové priestory, mestské byty a robí výkon správy bytov občanov, ktorí zverili svoj majetok do správy Bytového podniku. V Liptovskom Mikuláši dnes pôsobí 5 spoločností, ktoré sa zaoberajú správou bytov. V tejto konkurencii by chcel Jaroslav Chomo obstáť a docieliť tak prílev nových bytov do Bytového podniku.

Podľa bývalého predstavenstva by hospodársky výsledok mal skončiť v tesne „zelených číslach: “Neviem to ešte presne povedať, pretože rok 2010 ešte nie je uzavretý, ale určite to nevyzerá moc zle,“ opisuje Jaroslav Chomo stav, v ktorom nastúpil do svojej funkcie.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM