Tlačové správy

Bývanie v byte v novostavbe? Aj napriek vyššej cene je to výhodné

Veľa ľudí odrádza od kúpy bytu v novostavbe relatívne vyššia cena. Nezohľadňujú nižšie energetické náklady, kvalitu použitých materiálov a potenciálnu cenu pri následnom predaji bytu.

Ilustračný obrázok k článku Bývanie v byte v novostavbe? Aj napriek vyššej cene je to výhodné
Zdroj: Dnes24.sk

Ak ste si už našli Vašu vysnenú novostavbu nejednajte priamo s developerom, ale radšej využite služby kvalitnej realitnej kancelárie, kde Vám može vyškolený a skúsený maklér ušetriť nemalé peniaze ;)

Byty na predaj v lokalite Liptovský Mikuláš

Návštevníkov nášho webu, kde nájdete reality a nehnuteľnosti z celej SR , za posledný mesiac najviac zaujali tieto byty:

- 3 izbový byt na predaj Liptovský Mikuláš širšie centrum Vrbická – znížená cena

Ponúkame Vám na predaj luxusný, nadštandardný, zariadený 3 izbový byt v centre Liptovského Mikuláša. Úžitková plocha bytu je 82 m2. Nachádza sa na 1. vyvýšenom poschodí zo 6-tich s výťahom.Na podlahe v chodbe, kúpeľni a WC je položená keramická dlažba spodlahovým elektrickým vykurovaním. V izbách je plávajúca podlaha akonvektorové elektrické vykurovanie. V kuchyni a obývačke jeplávajúca, laminátová podlaha s podlahovým elektrickým vykurovaním.. Vobyváčke je veľká luxusná rozkladacia kožená sedačka od firmy Millenium v cene 3000 eur robená na objednávku. Okná sú 5 komorovéplastové s izolačným dvojsklom s odvetrávaním­.Dvere a zárubne v byte sú masívne celodrevené. Vchodové dvere do bytusú bezpečnostné, triedy 4 s protipožiarnou úpravou, kovanie jebezpečnostnej triedy 5. Kuchyňa je spojená s veľkou presvetlenouo­bývačkou.V kú­peľni sa nachádza plastová vaňa, WC, sprchovací kút, priestor napráčku a sušičku. Ohrev teplej vody zabezpečuje boiler umiestnený vkúpelni.V kuchyni je na mieru robená kuchynská linka s barovým pultom, el.šporák Bosch so sklokeramickou varnou doskou a teplovzdušnou rúrou sgrilom, umývačka riadu Baumatic, mikrovlnka, luxusná veľkoobjemovám­raznička a chladnička Samsung s chladičom nápojov.V spálni a v detskej izbe je prírodný celodrevený nábytok zborovicového dreva. V jednej izbe je balkón. V byte je v každej izbesúkromný rozvod satelitnej televízie (Skylink + Astra) s plazmovýmte­levízorom a WIFI pripojenie k vysokorýchlos­tnému optickému internetuod spoločnosti Imafex. K bytu patrí aj pivnica. Cena 86 800 Eur. Ev. číslo: 82985

- Na predaj Liptovský Mikuláš centrum 3 izbový byt – TOP ponuka

Na predaj nadštandardný veľkometrážny 3 izbový byt s veľkosťou 120 m2 v centre mesta. Orientácia východ, západ, slnečný, krásny výhľad. Vek bytu 4 roky. V byte sa nachádza: zvukovo zaizolované steny aj dvere (tichý byt) inteligentné podlahové vykurovanie so senzormi, zaliate v betóne (akumulácia tepla a ekonomická prevádzka) 3 samostatné elektrické obvody (ohrev vody, svetlá, vykurovanie), každý so samostatnou tarifou (šetrenie nákladov) poplašné zariadenie a požiarny hlásič v byte a v garáži počítačová sieť v byte s vývodmi do jednotlivých miestností trubková kabeláž pre domáce kino a vývody pre 5+1 reproduktorov drevená kuchynská linka s podávacím pultom, podsvietenými skrinkami, výklopným systémom a digestorom drez z umelého kameňa s drvičkou odpadu samostatný bojler pre kuchyňu murované výklenky s osvetlením, umývateľné steny drevená dlážka z masívu a gresová dlažba balkón a zasklená loggia s podlahovým vykurovaním úložné priestory (murovaný šatník s plochou 6m2, vstavané skrine, skladová miestnosť, 2 pivnice) pancierové sklo na sprchovom kúte v kúpeľni, bidet, východ na balkón z kúpeľne súkromný stožiar so satelitom na streche obytného domu garáž a dve parkovacie miesta. Nadštandardné, kvalitné bývanie, nízkonákladové bývanie, výborná dostupnosť, všetky služby v susedstve. Cena 129 000,00 EUR. Ev. číslo: 23552

Komplexné služby v sieti realitných kancelárií Reality holding +

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti. Každý, kto cez nás predá alebo kúpi svoju nehnuteľnosť, automaticky získava poukaz na pobyt na Kanárskych ostrovoch zdarma .

Bývanie v LM
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM