Romana Buganová Šport

Cezpoľný beh v Liptovskom Mikuláši: Spoznali sme najvytrvalejších pretekárov

V Liptovskom Mikuláši si to v piatok rozdali všetci bežci, ktorí si medzi sebou zmerali sily o najvytrvalejšieho pretekára.

Ilustračný obrázok k článku Cezpoľný beh v Liptovskom Mikuláši: Spoznali sme najvytrvalejších pretekárov
Foto: Romana Buganová / Zdroj: Dnes24.sk

Už tradičný pretek v cezpoľnom behu prilákal aj tento rok viacerých pretekárov z Liptovského Mikuláša, kde sa jednotlivci a trojčlenné školské družstvá konfrontovali o najvytrvalejšieho bežca na Liptove. „Zaujímavý bol predovšetkým fakt, že napríklad víťaz jednotlivcov Radoslav Brezina je bežec na lyžiach a biatlonista, Andrea Pavelicová je plavkyňa a stredoškoláčka Daniela Rajniaková je volejbalistka,“ konštatuje riaditeľ Centra voľného času Roman Králik.

V súťaži družstiev najlepší gymnazisti

Spomedzi viacerých kategórii skončilo v súťaži družstiev na 1. mieste gymnázium Michala Miloslava Hodžu. „S prvým miesto sme veľmi spokojní, pretože to bol náš cieľ. Tieto preteky sú hlavne o tíme, a tak sme sa snažili všetci traja predviesť čo najlepší výkon. Od úvodných minút to bolo veľmi rýchle, takže sme sa museli navzájom potiahnuť. Sám so sebou som celkom spokojný, pretože len v nedeľu mi skončila cyklistická sezóna a prechod z bicykla na beh je veľmi ťažký. Verím, že šiesteho októbra, kedy bude krajské kolo, to bude z mojej strany omnoho lepšie a dokážem pomôcť nášmu hlavnému cieľu, ktorý je postup na celoslovenské kolo,“ uviedol člen víťazného tímu Ronald Hric.

foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM