Tomáš Batiz Futbal

Ďalší prípravný zápas Tatranu: Preverí ich rezerva Žiliny

Futbalistov Liptovského Mikuláša čaká už v sobotu ďalší prípravný zápas pred blížiacou sa sezónou. Zverenci Juraja Sabola nastúpia proti rezerve Žiliny.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší prípravný zápas Tatranu: Preverí ich rezerva Žiliny
Foto: Tomáš Batiz

MFK Tatran Liptovský Mikuláš má v príprave za sebou už sedem zápasov s bilanciou troch výhier, troch prehier a jednej remízy. Tatranci si svoje štatistiky môžu vylepšiť už počas najbližšie soboty, počas ktorej privítajú žilinské béčko. „Čakajú nás hráči z jednej z najlepších akadémii na Slovensku. Bude to určite dobrý zápas. Na druhej strane my potrebujeme zminimalizovať chybovosť u jednotlivcov v zápase, ktoré nás stoja góly,“ povedal pred zápasom tréner Liptákov Juraj Sabol.

V poslednom domácom zápase sa v závere stretnutia nepríjemne zranil obranca Martin Kubena, ktorý sa sťažoval na bolesti v oblasti kolena. Pilier mikulášskej obrany by sa už v najbližšom zápase mal na ihrisku predstaviť. „V zápase už rátame s doliečeným Kubenom. Dá sa povedať, že je to náš predposledný zápas pred začiatkom súťaže. Stále však nemáme k dispozícii zraneného Šmehyla,“

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MŠK Žilina B

  • futbalový štadión v Závažnej Porube (23. júla o 10:30)
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM