Správy

Ďalší rozvoj Liptova: V Bobrovníku budujú obrovský rekreačný komplex!

V západnej časti Liptovskej Mary pri Bobrovníckej zátoke vyrastá nový športovo-rekreačný areál. Komplex s prístavom, mólom, plážou, akvaparkom, hotelmi a športoviskami za viac ako tri milióny eur dokončia na budúci rok.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší rozvoj Liptova: V Bobrovníku budujú obrovský rekreačný komplex!
Foto: Slávka Kellová

Projekt Castoria sa pripravuje od roku 2003, kedy sa začalo so skupovaním pozemkov. Na nezastavanom území vznikne stredisko s vlastnou kompletnou správou a servisom, určené na oddych a relaxáciu pre klientov, ktorí vyhľadávajú pokojné prostredie s dobre vybaveným zázemím, službami a možnosťami športových aktivít. „V stredisku by sa mali nachádzať rekreačné vily rôznych kategórií, apartmánové domy, kongresové centrum, hotel, športoviská, reštaurácie, kaviarne a park v priamej nadväznosti na prístav, pláž a mólo,“ uvádza investor vo svojom projekte.

„Potenciál územia v okrese Liptovský Mikuláš pre cestovný ruch, rekreáciu a kúpeľníctvo je rozsiahly a mimoriadne vysoký. Má široké spektrum prírodných a civilizačných daností,“ uvádza súkromná spoločnosť dôvody, prečo si vybrala práve lokalitu v blízkosti liptovskej priehrady. Časť nákladov na výstavbu strediska pokryjú vo výške 800 000 eur zdroje z Európskej únie.

Foto: castoria

Castoria_relaxačný areál_Bobrovník
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM