Tomáš Batiz Správy

Ďalšia zmena kvôli rekonštrukcii Domu služieb: Kam sa premiestni informačné centrum?

Informačné centrum mesta Liptovský Mikuláš zmení svoje doterajšie miesto. Mikulášska radnica prezradila prvé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia zmena kvôli rekonštrukcii Domu služieb: Kam sa premiestni informačné centrum?
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Len pre časom sme vás informovali o tom, že známa mikulášska fontána zmení svoje pôsobisko. Podobná zmena čaká aj mikulášske informačné centrum, ktoré sa presťahuje do iných priestorov v rámci objektu domu služieb, keďže súčasné priestory spoločnosť plánuje využiť pre iného nájomcu, uviedla riaditeľka centra Jana Piatková. Uzavretie zmluvy o budúcej nájomnej zmluve v objekte Domu služieb medzi informačným centrom a Vincentisom dnes schválili poslanci mikulášskeho mestského zastupiteľstva.

„Priestory, v ktorých aktuálne sídlime, sú dlhodobo nevyhovujúce či už z dispozičného pohľadu, ale aj kvôli pracovným podmienkam zamestnancov. Nové priestory budú spĺňať kritériá profesijných štandardov takejto prevádzky podľa technickej normy Asociácie informačných centier, ktorá je v súlade s medzinárodnou normou ISO. Nové priestory budú modernejšie, ale aj väčšie. ***"Pozitívom je aj to, že nám zostane pôvodná adresa. Zámer presťahovania je zapracovaný v Programe hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta na roky 2015–2022,“ podotkla.

Riaditeľka predpokladá sťahovanie po skončení letnej turistickej sezóny kontinuálne. „Prevádzka bude prerušená len na niekoľko dní,“ dodala Jana Piatková.

Informačné centrum je mestská príspevková organizácia, ktorá zabezpečuje marketingovú a komunikačnú stratégiu mesta v oblasti turizmu. Tvorí vlastné produkty a ponúka doplnkové služby. Priemerná návštevnosť centra je 80 tisíc klientov ročne. Informačné centrum sídli v objekte Domu služieb od roku 1992.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM