Alexandra Kolínská Samospráva

Dedina pri Mikuláši sa pýši novým multifunkčným ihriskom: Z kasy si ešte priplatili za zväčšenie, FOTO

V liptovskomikulášskej obci dokončili výstavbu multifunkčného ihriska, ktoré už čoskoro čaká kolaudácia a slávnostná otváračka. Pozrite foto.

Ilustračný obrázok k článku Dedina pri Mikuláši sa pýši novým multifunkčným ihriskom: Z kasy si ešte priplatili za zväčšenie, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Liptovskej obci Ľubeľa sa v ostatných dňoch podarilo dokončiť výstavbu multifunkčného ihriska. Investícia vo výške približne 90 000 eur bola spolufinancovaná z dotácie Úradu vlády SR.

„V septembri minulého roka sme podali žiadosť o dotáciu na vybudovanie multifunkčného ihriska pre volejbal a futbal o rozmeroch 33 × 18 metrov. Vzhľadom na to, že máme silný mládežnícky futbal a aktívne sa do tohto športu zapája aj základná a materská škola, rozhodli sme sa ihrisko zväčšiť na 40 × 20 metrov. Rozpočet nám to dovolil,“ informoval starosta obce Erik Gemzický.

Ihrisko bude otvorené aj pre verejnosť. „O prevádzku sa bude starať správca. Keďže okolo ihriska máme osvetlenie, verejnosť môže prísť do 22:00 hodiny. Stačí zavolať na telefónne číslo vypísané na tabuľkách na ihrisku,“ dodal Gemzický. V najbližších týždňoch by sa mala uskutočniť kolaudácia a následne slávnostné otvorenie ihriska.

Zdroj: Dnes24 / TASR

FOTO: V mikulášskej obci dokončili multifunkčné ihrisko
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM