Romana Buganová Kultúra

Deň svätého Huberta v Pribyline: Tento rok špeciálny program!

Celoslovenská poľovnícka slávnosť Deň sv. Huberta v Múzeu liptovskej dediny v Pribyline, ktorá sa uskutoční už túto nedeľu je každoročne zdrojom poučenia i zábavy pre všetkých milovníkov prírody i poľovníctva z celého Slovenska i zahraničia. Tento rok prišli organizátori so špeciálnym programom!

Ilustračný obrázok k článku Deň svätého Huberta v Pribyline: Tento rok špeciálny program!
Zdroj: TASR

Poľovníci by tento rok chceli do Pribyliny prilákať širokú verejnosť, čomu prispôsobili aj program slávností.

„Boli by sme veľmi radi, keby prišli s nami stráviť príjemné nedeľné predpoludnie aj široké vrstvy ľudí, ktorí majú vzťah k prírode, či k poľovníctvu, všetkých s radosťou privítame,“ pozýva František Jaroš zo zväzu liptovskomiku­lášskych poľovníkov.

Program začína v nedeľu o 9:30 hod. Svätohubertským sprievodom. Okrem programu, ktorý zaujme určite každého poľovníka, pripravili organizátori aj rôzne iné ťaháky. „Na svoje si prídu psíčkari, ktorí si môžu pozrieť špeciálnu výstavu Slovenského kopova, takisto motoristi, pretože uvidia v akcii terénne vozidlá a ďalšou novinkou je verejná ekumenická bohoslužba, ktorá si kladie za cieľ spájanie vier, preto je pripravená aj pre evanjelikov, aj pre katolíkov,“ dodal Jaroš.

Rodinky s deťmi sa potešia detským atrakciám, lesnej pedagogike pre deti a ďalšiemu programu. Celý program nájdete v našej galérii :)

Foto: ilustračné

Program - Deň svätého Huberta v Múzeu liptovskej dediny v Pribyline
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM