Tomáš Batiz Správy

Dnes to bude v Mikuláši peklo: Jakub (21) nameral z rána takúto teplotu! FOTO

Náš čitateľ Jakub nám ráno poslal fotku svojho teplomera, na ktorom sa zobrazili slušné čísla. V našom meste dnes bude poriadne horúce, pripravte si preto veľkú dávku tekutín.

Ilustračný obrázok k článku Dnes to bude v Mikuláši peklo: Jakub (21) nameral z rána takúto teplotu! FOTO
Zdroj: TASR

V posledných dňoch sa v našom meste výrazne oteplilo. Svedčia o tom aj fotky našich čitateľov, ktorí už ráno spozorovali na svojich teplomeroch vysoké teplotné hodnoty.

„Hneď ráno bolo u nás na Lazisku veľmi horúce, takže dnes sa bude dať asi vydržať iba v tieni,“ skonštatoval náš čitateľ Jakub.

Vysoké ranné teploty prekvapili aj Zuzanu z Pribyliny, ktorej teplomer v tieni skoro ráno ukazoval teplotu niečo vyše 23°C. „Bola som z toho moc prekvapená, pretože na takéto vysoké ranné teploty tu nie sme moc zvyknutí. Uvidíme, čo to bude počas dňa. Hádam to nebude moc horúci deň,“ povedala.

Z vysokých hodnôt na teplomeri sa teší Peter, ktorý si na dnešný deň zobral dovolenku. „Chystám sa ísť niekde k vode, takže ak bude takto teplo počas celého dňa, bude to veľmi super,“ s úsmevom skonštatoval.

Chcete sa s nami podeliť so súčasným stavom vonku? Vaše fotografie aj pocity môžete poslať ku nám do redakcie na mikulas@global24.sk alebo na náš facebookový profil.

FOTO: Ranné teploty v našom meste
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM