Slávka Kellová Kultúra

Dnešná noc bude patriť hudbe a zábave :)

Centrum metropoly Liptova v piatok 27. júla večer opäť ožije. Uskutoční sa ďalší ročník obľúbeného hudobno-tanečného podujatia Street Music Night. Okrem Námestia osloboditeľov budú dejiskami nočnej zábavy aj okolité podniky, ktoré prilákajú jedinečný

Na hlavnom pódiu pred Župným domom sa o zábavu postará DJ Pablik v spolupráci s tanečným súborom Freeze a hip hopovou skupinou Impulz. Veľkým lákadlom na pódiu budú aj obľúbení freestyleri Dramatikz. Street Music Night je noc plná hudby a tanca. Súčasne s programom pred Župným domom na Námestí osloboditeľov prebieha ďalší program v jedenástich baroch a diskotékach v centre mesta. Na svoje si tak prídu milovníci celého spektra žánrov. Návštevníci môžu počas piatkovej noci zažiť reggae party, bude znieť latino, techno i funk.

Tohtoročné hudobno-tanečné podujatie Street Music Night prinesie do ulíc Liptovského Mikuláša a jedenástich zúčastnených barov množstvo hudby a zábavy pre domácich i turistov. Potrvá od 20.00 až do 04.00 nasledujúceho dňa. Všetky zariadenia v pešej zóne budú môcť prevádzkovať terasy výnimočne až do 02.00 hodiny rannej.

**Zábava pokračuje aj počas víkendu **

V sobotu 28. júla do Liptova zavítajú rytmy z horúcej Kuby. Celú noc prevezmú latinsko-americké rytmy v prevedení Pedra a Yusity a ich tanečníkov. Návštevníkov čakajú animácie, zumba párty a ohňová šou. Treba len prísť na Námestie osloboditeľov od 19:00. Pódium nevychladne ani v nedeľu, keď bude patriť tanečnej skupine Dancemania, ktorá okrem iného predvedie moderný scénický tanec.

foto: skk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM