Slávka Kellová Kultúra

Do Liptova mieri veľký tanečný open air festival

Tanečným open air festivalom „Welcome summer 2011“ budú môcť nielen Liptáci privítať tohtoročné leto v naozaj veľkom štýle. Počas dvadsaťštyrihodinového maratónu sa 17. júna na ihrisku v Liskovej pri Ružomberku budú môcť predstaviť rôzne hudobné skup

Festival ponúka možnosť predstaviť sa publiku v Liptove aj začínajúcim, lokálnym kapelám. Registrovať sa môžu aj tanečné skupiny, ktoré budú zaradené do programu, či dídžeji, ktorí vystúpia pre špeciálne „warm up parties“ v Liptove a na Orave. Registrovať sa môžu osobne na adrese media@pure-event.sk, ak do predmetu správy zadajú slovo Registrácia. Organizátori budú záujemcov kontaktovať do konca mája 2011.

Počas programu budú na návštevníkov čakať rôzne atrakcie, ako aj gigantická balónová show. Festival zakončí nočná tanečná show. Tanec a hudobný sprievod priamo pod hviezdami predvedú majstri svojho remesla z celého Slovenska.

Po prvýkrát sa v Liskovej pri Ružomberku predstaví DJ Reorder, ktorý bol ako jediný slovenský DJ prezentovaný sedemkrát v globálnej relácii Armina van Buurena. Vystúpia tiež legendy tanečného neba Toky/Boss v sprievode talentovaného účastníka slávnej českej Apokalypsy – Miss Rodes. Krv v žilách rozprúdi vystúpenie zakladateľa hardstyle scény na Slovensku Enhancer.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM