Jakub Forgács Krimi

Dramatické okamihy na ceste: Mladá žena na Mitsubishi nereagovala na výzvy, policajti začali strieľať!

Scéna ako z akčného filmu! Mladá vodička (31) Mitsubischi podľa polície nereagovala na opakované výzvy policajtov. Hliadka sa tak rozhodla strieľať. Padlo dokopy až päť varovných výstrelov.

Ilustračný obrázok k článku Dramatické okamihy na ceste: Mladá žena na Mitsubishi nereagovala na výzvy, policajti začali strieľať!
Zdroj: Webnoviny.sk

Až varovné výstrely podľa polície zastavili mladú vodičku, ktorá sa v pondelok popoludní podľa mužov zákona chcela vyhnúť policajnej kontrole. „Žena (31) na Mitsubishi Carisma išla od Liptovskej Sielnice smerom na Ružomberok a bezohľadnou jazdou ohrozovala ostatných,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová

„Na opakované výzvy polície nereagovala, hliadka tak vystrelila päť varovných výstrelov. Vodička nakoniec zastavila pred rodinným domom v obci Bukovina, vystúpila a pokúsila sa ujsť,“ pokračovala hovorkyňa.

„Policajti však mladú ženu zadržali a pri dychovej skúške jej namerali 0,93 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,94 promile,“ dodala Balogová, podľa ktorej vodička skončila v policajnej cele a čaká ju obvinenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM