Tomáš Batiz Futbal

Drámatický zápas v Bobrovci: O víťazovi stretnutia sa rozhodlo až v závere zápasu

Najvyššia futbalová súťaž na Liptove mala svoje pokračovanie aj zápasom 24. kola, v ktorom Bobrovec privítal na svojom ihrisku lídra súťaže z Liptovských Sliačov.

Ilustračný obrázok k článku Drámatický zápas v Bobrovci: O víťazovi stretnutia sa rozhodlo až v závere zápasu
Foto: Monika Földešiová

Na dobre pripravenej hracej ploche za slnečného počasia sa hral už od úvodu dobrý futbal na oboch stranách. V prvej dobrej šanci sa ocitol Burdel, ktorý z ostrého uhla len tesne minul bránu súpera. V 4. minúte to vyskúšal z priamemu kopu Peter Kello, jeho technická strela skončila na brvne Mrvovej brány. Hostia sa v prvom polčase prekvapivo namiesto charakteristickej kombinačnej hry prezentovali predovšetkým dlhými loptami na vysunutého Mareka Sršňa, ktorého domáca obrana dokázala ubrániť.

Zápas gólovo otvorili hostia

Vyrovnaný úvod stretnutie sa však zlomil v 35. minúte, po ktorej išli Liptovské Sliače do vedenia. Huntoš sa po rohovom kope dostal k odrazenej lopte, ktorú následne umiestnil presne za chrbát bobroveckého brankára. V závere prvého dejstva sa okrem gólu dostali domáci do ďalšieho problému. “Veľký zlom v zápase nastal v závere prvého polčasu, kde kvôli zraneniu predčasne striedal Burdel,” povedal po zápase hrajúci tréner Moravčík.

Domácim v závere chýbali sily

V druhom polčase Bobrovec vo viacerých prípadoch podržal brankár Kuna, ale ten po tlaku Liptovských Sliačov v 65. minúte po druhýkrát inkasoval. Domáci napokon znížili v 76. minúte, keď sa po dorážke presadil Beláni, ktorý upravil na konečných 1:2. “V závere sme sa ešte pokúsili o vyrovnanie, ale už sme na to nemali dosť síl. Dokonca v 87. minúte nás podržal náš brankár, ktorý perfektne zlikvidoval strelu Sršeňa,” dodal Moravčík.

Bobrovčania aj po tomto zápase stále bojujú o záchranu v najvyššej okresnej súťaži na Liptove. Už budúci víkend sa predstavia na ihrisku poslednej Východnej.

ŠK Bobrovec – 1.OFC Liptovské Sliače 1:2 (0:1)

  • Góly: 76. Beláni – 35. Huntoš, 65. Frič
  • ŠK Bobrovec: Kuna – Volaj, Benda, Gazda, Burdel, Moravčík, Kello, Črep, Pavčo, Matloň, Sekan ©.
  • 1. OFC Liptovské Sliače: Mrva – Kendra, Medžo, Bartáus, Hanula, Frič, Maďarec, Sršeň, Hadač, Gejdoš ©, Huntoš.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM