Slávka Kellová Rôzne

Elán v Mikuláši už tento piatok!!!

V týchto dňoch je poprocková kapela Elán na turné po slovenských a českých mestách. Neobídu ani Liptovský Mikuláš.

Na turné kapela predstaví nový album, na ktorý fanúšikovia tejto legendárnej kapely čakali desať rokov. V nasledujúcich riadkoch Vám prinášame rozhovor, ktorý Vašo Patejdl ponúkol portálu liptov.sme sk.

Posledný štúdiový album Elánu Tretie oko vyšiel v roku 2003. Teraz ste dokončili nový album Anjelská daň. Aké máte pocity z novej platne a prečo vznikala tak dlho?

Sme veľmi radi, že sme konečne po siedmich rokoch dokončili náš dlho očakávaný album Anjelská daň. Je pravda, že to trvalo dosť dlho, ale za tie roky sme si dali latku dosť vysoko. Myslím si, že fanúšikovia od nás očakávajú len to najlepšie. Nechceli sme vydávať platňu len preto, aby sme ju vydali. Chceli sme priniesť niečo zaujímavé, dobré, možno ešte trošku lepšie než to minulé.

Podarilo sa vám to?

Myslím si, že áno. Je fajn, že s novým albumom Anjelská daň prichádzame aj na naše koncerty. Samozrejme, budem veľmi rád, keď naše nové pesničky budú môcť fanúšikovia počuť aj na koncerte v Liptovskom Mikuláši.

Elán má desiatky veľkých hitov. Ktoré z nich zahráte na koncerte?

Je ťažké počas dvojhodinového koncertu zahrať všetky naše pesničky a hity, ktorých je nespočetné množstvo. Keď sme robili reláciu Elán je Elán, mali sme, myslím, deväťdesiat pesničiek, z ktorých sme nevedeli vybrať štyridsať. Určite však zahráme osvedčenú Bosorku či Vymyslenú. Zahráme asi všetky, ktoré budú chcieť fanúšikovia počuť.

Teší sa skupina Elán na koncert v Liptovskom Mikuláši?

Určite sa tešíme. Dlho sme tam neboli. Liptov je región, do ktorého osobne chodím veľmi rád, mám tam veľa kamarátov a teším sa na stretnutie s nimi. A je aj výborné, že donesieme naše pesničky liptovským fanúšikom a bude výborný koncert.

zdroj: liptov.sme.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM