Tlačové správy

Erika Jurinová: O budúcnosti Liptova rozhodne 4. novembra doslova každý jeden hlas

Počas uplynulých mesiacov spojila celý Žilinský kraj: Horné Považie, Turiec, Oravu, Liptov aj Kysuce. Spoznávala životné príbehy ľudí a počúvala ich problémy. Dnes vie, že si ľudia v Žilinskom kraji po 12 rokoch želajú zmenu.

Ilustračný obrázok k článku Erika Jurinová: O budúcnosti Liptova rozhodne 4. novembra doslova každý jeden hlas
Zdroj: PR

"Ľudia by nemali tráviť čas v zápchach, ale vo svojich rodinách. Mladí ľudia by nemali odchádzať do zahraničia, ale nájsť svoje uplatnenie tu. Naši seniori by mali cítiť starostlivosť, ktorú si právom zaslúžia. My všetci si zaslúžime lepší život v Žilinskom kraji. Aj tu na Liptove,“ hovorí o svojej vízii Erika Jurinová, kandidátka na županku Žilinského kraja.

Na to, aby sa jej podarilo presadiť navrhované riešenia v župe, pozvala do svojho tímu na slovo vzatých odborníkov, vďaka ktorým sa táto zmena môže stať skutočnou.
"Je na čase spraviť poriadok na Liptove. Ľudia sa ma často pýtajú, čo by som urobila alebo zmenila, ak by som sa stala župankou Žilinského kraja. Neskrývam sa pred takýmito otázkami, práve naopak, mám plán ako sa postarať o náš kraj,“ predstavuje Erika Jurinová.

Ako bude teda vyzerať prvých 100 dní Eriky Jurinovej na úrade?

  1. Svoje slovo dodržím. Okamžite sa vzdám svojho mandátu poslankyne Národnej rady
  2. Do verejnej služby na úrade povolám tím odborníkov, skúsených ekonómov či manažérov
  3. Zanalyzujem v akej kondícii je naša župa a začnem riešiť naliehavé problémy
  4. Budem tlačiť na ministra dopravy, aby uvoľnili financie na budovanie ciest v Žilinskom kraji
  5. Vypracujem „Generel dopravy“, ktorý zmapuje najkritickejšie úseky a zabezpečím opravu ciest podľa naliehavosti, nie podľa politickej príslušnosti
  6. Stretnem sa s riaditeľmi nemocníc a s lekármi. Zvýšim dostupnosť zdravotnej starostlivosti, aby pacienti nemuseli na vyšetrenia dlho čakať
  7. Preklepnem si zmluvy, ktoré podpísal súčasný župan a zruším tie, ktoré sú pre náš kraj nevýhodné, budem bojovať proti korupcii
  8. Zriadim fond na podporu rodín, ktoré sú v ťažkých životných situáciách
  9. Zavediem zľavnené vstupy pre viacdetné rodiny do divadiel, múzeí či kultúrnych pamiatok
  10. Pripravím plán na rozšírenie kapacity domovov dôchodcov a sociálnych služieb
  11. Stretnem sa so všetkými starostami a primátormi, aby som naštartovala rozvoj miest a aj malebných obcí v našom kraji

"Počas prvých 100 dní sa pustím do riešenia problémov, ktoré súčasný župan ignoroval posledných 12 rokov. Nikdy som nepovedala, že to bude ľahké. Do služby pre občanov však idem na plný úväzok, mám v tíme schopných a čestných ľudí,“ vysvetľuje Jurinová.

Ako však hovorí, toto všetko sa stane skutočnosťou len vtedy, keď prídu ľudia k voľbám. "Som vám nesmierne vďačná za vašu rastúcu podporu a preto chcem všetkých Liptákov a Liptáčky požiadať, aby 4. novembra prišli k voľbám aj so svojou rodinou a priateľmi. Bez vás to nepôjde. Verím, že spolu to dokážeme,“ dodala.

Objednávateľ: OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO). Sídlo: Študentská 2, 91701 Trnava. IČO: 42 287 511.
Dodávateľ: CAMPAIGNS, s.r.o. Sídlo: Štefana Moyzesa 1577/22, Ružomberok 034 01. IČO: 47 016 671.

(Politická reklama) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM