Michal Paška Hokej

Fanúšikom pokazili nedeľu, vysoko prehrali

V zápase tretieho kola nadstavbovej časti prvej hokejovej ligy dnes hráči HK 32 Liptovský Mikuláš na domácom ľade sklamali najverenejších fanúšikov. Prehrali vysoko 2:5.

Hneď úvodná tretina priniesla nepríjemnú sprchu pre fanúšikov Liptovského Mikuláša. Palko sa nestihol ani zohriať a po dvoch strelách lovil puk zo svojej siete dvakrát. Najskôr pomedzi betóny prese namieril Segľa, v 9. minúte na 0:2 zvyšoval Raček. To sa už Palko pobral do kabíny a v bránke ho nahradil Šiarnik. Ani on nemal ustlané na ružiach a inkasoval pomedzi betóny od Segľu a v 15. minúte ho prekonal Hajník.

Smutná nálada na štadióne sa nezmenila ani v prostrednej časti hry. V 23. minúte strelil svoj tretí gól Segľa a bolo to hrozivých 0:5! O dve minúty sa konečne z gólu tešili aj Mikulášania vďaka Bartíkovi, ktorému presne prihrával Themár. Do konca tretiny si vytvorili šance obidva tímy, ale skóre sa už nemenilo.

V záverečnej časti hry sa Prešov zameral na udržanie výsledku. Domáci len kozmeticky upravil Themárovým gólom z 54. minúty. Mikulášski hráči dnes pokazili svojim fanúšikom nedeľný večer.

HK 32 Liptovský Mikuláš – HC 07 Prešov 2:5 (0:4,1:1,1:0) Góly: **25. P.Bartík (Themár), 54. Themár (Bartík, Macík) – 8. P. Segľa (Kubus), 9. Ivan Raček (Ľubomír Caban, František Pulščák), 10. P. Segľa (Jonák, Kubus), 15. Hájnik (Chovan, Pulščak), 23. Segľa (Kubus). **Liptovský Mikuláš: **Palko (Šiarnik) – Mezovský, Devečka, Kledrowetz, Hriňa, Beňa, Kokavec, Lištiak, Valášek – Macík,Kuric, Themár, Mravec, Bartík, Kadura, Paukovček,Staroň. **Prešov: Zima – Hopkovič, Pulščák, Špila, Popela, Vorobel, Koma, Obuch – Haas, Uhnák, Cmorej, Hajník, Caban, Raček, Jonák, Kubus, Segľa, Kivader, Chovan.

foto: Majo Eliáš, www.majoelias.sk

hokej_presov
26
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM