Pavol Tomčík Futbal

Favorit zo Senca doma zaváhal: Futbalisti L. Mikuláša majú bod!

Predohrávkou Senec - Liptovský Mikuláš v piatok večer odštartoval nový súťažný ročník druhej slovenskej futbalovej ligy. Mikulášanom sa na pôde favorita pri Slnečných jazerách darilo viac ako dobre. Výsledný rezultát 1:1 znamená, že si Liptáci do tabuľky pripísali prvý dôležitý bod.

Ilustračný obrázok k článku Favorit zo Senca doma zaváhal: Futbalisti L. Mikuláša majú bod!
Zdroj: Dnes24.sk

Zverenci trénera Jozefa Škrlíka pritom mohli bodov získať i viac. Už v 19. minúte totiž gólovo udrel Miroslav Latiak – 0:1. Vedenie Liptákom vydržalo takmer do polčasovej prestávky. Povestný gól do šatne však v nadstavenom čase prvého polčasu pridal domáci Orolín, a razom sa začínalo odznova.

V druhom dejstve už 460 divákov na Seneckom štadióne gól nevidelo, a tak si mužstvá po remíze 1:1 do tabuľky pripisujú po jednom bode. Vzhľadom na ambície a silu jednotlivých kádrov je však remíza pre Liptákov skôr výhrou. Výborný výsledok z úvodu môžu „Škrlíkovci“ potvrdiť už najbližšiu sobotu, keď o 17:30 na štadióne v Okoličnom privítajú Bardejov.

ŠK SFM Senec – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:1 (1:1)
Góly: 45+. Orolín – 19. Latiak
Rozhodoval: Hracho
Žlté karty: Hílek (Senec)
Divákov: 460

Jozef Škrlík (tréner Liptovského Mikuláša): „Do vedenia sme išli po nádhernej strele Latiaka. Domáci nás však potom pritlačili, čoho výsledkom bol vyrovnávajúci gól do šatne. V druhom polčase mal Senec miernu optickú prevahu, ale do žiadnej vyloženej šance sme ho nepustili. Obetavosťou a taktickou disciplínou sme napokon uhrali cenný bod.“

Ilustračné foto zo súboja Senec – Liptovský Mikuláš v predchádzajúcej sezóne: Barbora Dedičová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM