Krimi

FOTO: Ďalšie zhorené auto. Tento raz horelo opäť na Podbrezinách!

Polícia v Liptovskom Mikuláši začala pátranie po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý v noci z nedele na pondelok 21. októbra založil požiar na osobnom motorovom vozidle Audi A5. Auto bolo odparkované na Smrečianskej ulici na sídlisku Podbreziny v blízkosti hokejbalového ihriska.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Ďalšie zhorené auto. Tento raz horelo opäť na Podbrezinách!
Foto: Slávka Kellová

V dôsledku požiaru došlo k poškodeniu aj vedľa stojaceho vozidla Škoda Rapid s českým evidenčným číslom. Majiteľovi vozidla Audi A5 bola spôsobená škoda vo výške asi 5 500 eur. „Hmotná škoda vzniknutá na druhom vozidle zatiaľ vyčíslená nebola. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. Polícia na prípade intenzívne pracuje. Páchateľovi v prípade jeho zistenia a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ uviedal krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

„V liptovskomi­kulášskom okrese eviduje polícia od vlaňajška 12 úmyselne založených požiarov motorových vozidiel. V tomto roku horelo z podobných príčin zatiaľ štyrikrát,“ dodala Jana Balogová.

Foto: Polícia

zhorené auto Audi A5
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM