Slávka Kellová Krimi

FOTO: Nočný rozruch na sídlisku: Auto podpálili úmyselne!

AKTUALIZOVANÉ Dnes krátko po polnoci sa na liptovskomikulášskom sídlisku Podbreziny vznietilo osobné auto Škoda Fabia. Na ulici Pod slivkou plamene šľahajúce z auta zčasti zachytili aj dve vedľa stojace vozidlá.

Neznámy páchateľ spôsobil ich majiteľom podľa predbežných odhadov škodu za viac ako 11 000 eur. „Už sa začalo trestné stíhanie a pátranie po neznámom páchateľovi za poškodzovanie cudzej veci. V prípade jeho zistenia a dokázania viny mu hrozí šesťmesačný až trojročný trest odňatia slobody,“ spresnil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

Za pár dní tak ide už o druhý požiar vozidla v Liptovskom Mikuláši. Len nedávno plamene zničili auto v miestnej časti Ondrášová. To stálo pred jedným z tamojších rodinných domov. Aj vtedy skaza nastala po akcii podpaľača. Ten Renault Megane polial horľavinou a potom ho podpálil. Viac o jeho vyčíňaní sa[link=http://www­.mikulas24.sk/clan­ky?extend.138404_Pred-domom-vycinal-podpalac:-Auto-skoncilo-v-plamenoch!] dozviete TU![/link]

Foto: Stanislava Štefčeková

auto_zhorne
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM