Tomáš Batiz Futbal

Futbal v strede týždňa: Tatran privíta na domácom ihrisku rezervu bratislavského Slovana

Futbalisti Liptovského Mikuláša privítajú v rámci 7. kola nadstavby DOXXbet ligy súpera z hlavného mesta.

Ilustračný obrázok k článku Futbal v strede týždňa: Tatran privíta na domácom ihrisku rezervu bratislavského Slovana
Foto: Tomáš Batiz

Jarná časť sezóny je stále v plnom prúde. Zverenci Jozefa Kostelníka po poslednej prehre na ihrisku rezervy Žiliny predstavia vlastným fanúšikom. „Určite po tom zápase v Žiline sa budeme chcieť revanšovať a tento zápas zvládnuť. Verím, že tento zápas zvládneme a vyhráme,“ povedal pred zápasom Ján Papaj, športový riaditeľ a hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Diváci v dnešnom zápase neuvidia Dušana Kucharčíka, ktorý zápas so Slovanom musí vynechať. „Dušan má stopku za žlté karty, takže preto nemôže hrať. Ostatní hráči sú v poriadku a pripravení nastúpiť do zápasu,“ dodal Papaj.

Analýza tímov:

MFK Tatran Liptovský Mikuláš posledný zápas nezvládol podľa svojich predstáv a podľahol rezerve Žiliny 3:0. Bola to prvá prehra Liptákov v nadstavbovej časti ligy. MFK Tatran sa v tabuľke prepadol na 4. miesto, ale na prvé tri mužstvá tabuľky, Prešov, VSS Košice a Lokomotíva Košice stráca len jeden bod.

Slovan B v poslednom kole zdolal Lokomotívu Zvolen a podarilo sa mu tak prvý krát bodovať v nadstavbovej časti. Rezerva Slovana je v tabuľke na poslednom mieste ale na predposlednú Sereď stráca len jeden bod.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM