Pavol Tomčík Futbal

Futbalisti Liptovského Mikuláša na úvod prípravy s remízou

Futbalový druholigista z Liptovského Mikuláša má po strede za sebou úvodné priateľské stretnutie v rámci prípravy na novú sezónu. Zverenci trénera Jozefa Škrlíka remizovali s Michalovcami 1:1.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Liptovského Mikuláša na úvod prípravy s remízou
Foto: Michal Paška

„Škrlíkovci“ na prvý duel po dovolenkách nastúpili na ihrisku v neďalekej Závažnej Porube, kde svoje majstrovské stretnutia hráva miestny účastník majstrovstiev stredoslovenského regiónu ŠK Závažná Poruba. Mikulášania si na úvod za svojho súpera vybrali ďalšieho druholigistu – MFK Zemlín Michalovce.

Stretnutie dvoch celkov s novými trénermi na lavičkách (Škrlík vs. Bubenko, pozn. autora) prinieslo dovedna dva góly. Do vedenia išli hostia zásluhou presného zásahu Hamuľaka. Odpoveď Liptákov prišla o 18 minút neskôr. Na konečných 1:1 v 70. minúte vyrovnával srbský legionár Jovanovič, hráč, ktorý je v MFK Tatran na skúške.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:0)
Góly: 70. Jovanovič – 52. Hamuľak
Zostava MFK Tatran:
1. polčas: Šavol – Lišivka, Mizerák, Moravčík, Kucharčík, Balluch, Pastva, Fuják, Junajčan, A. Brčák, Angelovič
2. polčas: Macík – Keker, Forgáč, Jovanovič, Vignevič, Lukic, Stankovič, Kubica, Kamenec, Horváth, Beňuš

Jozef Škrlík (tréner Liptovského Mikuláša): „Bol to typický prípravný zápas. Malo to celkom dobrú úroveň a tempo. Súper je kvalitný, myslím, že to bol vydarený zápas. Máme na skúške množstvo nových hráčov, a tak sme ich chceli vyskúšať.“

Ďalší prípravný duel Liptovský Mikuláš odohrá už túto sobotu o 11:00. Súperom Tatrana bude český Třinec. Miesto duelu zatiaľ známe nie je.

Foto: Michal Paška (mfktatran.sk)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM