Pavol Tomčík Futbal

Futbalisti Liptovského Mikuláša v 1. kole Slovnaft Cupu na pôdu Kalinova

Na pôde Slovenského futbalového zväzu v Bratislave dnes vyžrebovali dvojice 1. kola 45. ročníka Slovenského pohára, tzv. Slovnaft Cupu. Druholigista z Liptovského Mikuláša na úvod vycestuje do Kalinova.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Liptovského Mikuláša v 1. kole Slovnaft Cupu na pôdu Kalinova
Zdroj: Dnes24.sk

Do bojov o cennú trofej – Slovnaft Cup v sezóne 2013/14 vstúpi celkovo 52 tímov. Medzi nimi nebude chýbať 12 členná skupina mužstiev z Corgoň ligy, 11 tímov pridá druhá najvyššia súťaž vrátane Liptovského Mikuláša a zvyšok tvoria družstvá z 3. líg (20), resp. regionálnych súťaží (9).

Práve na zástupcu z regionálnej súťaže natrafí v 1. kole v lanskej sezóne desiate mužstvo druhej ligy MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Žreb na pôde SFZ rozhodol, že zverenci trénera Jozefa Škrlíka sa o postup do 2. kola pobijú s celkom TJ Baník Kalinovo. Duel sa odohrá na pôde účastníka Majstrovstiev stredoslovenského regiónu. Hrať sa bude na jedno víťazné stretnutie, buď 6. alebo 7. augusta. V prípade, že by sa duel v riadnom hracom čase skončil remízou, o postupujúcom rozhodnú tzv. penalty.

Od 2. kola sa do súbojov zapoja už i družstvá našej najvyššej futbalovej súťaže – Corgoň ligy. Medzi dvanástkou účastníkov sa objaví i druhý liptovský zástupca – MFK Ružomberok.

Vizitka TJ Baník Kalinovo:
Súťaž: Majstrovstvá regiónu STRED
Umiestnenie v sezóne 2012/13: 2. miesto
Klubové farby: červená/modrá (zelená/sivá)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM