Tomáš Batiz Futbal

Futbalisti Tatranu pokračujú v príprave: Preverí ich súper z Pohronia

Zverenci Juraja Sabola nastúpia na svoj ďalší prípravný zápas, v ktorom privítajú Pohronie. Zápas sa odohrá na ihrisku v Závažnej Porube.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Tatranu pokračujú v príprave: Preverí ich súper z Pohronia
Foto: Tomáš Batiz

Nabitý týždeň futbalistov Liptovského Mikuláša vyvrcholí prípravným zápasom proti súperovi z Pohornia. „Mužstvo je celkom slušné a je to ďalší prípravný zápas, v ktorom si chceme vyskúšať niektoré veci na sezónu,“ poznamenal pred zápasom tréner Liptákov Juraj Sabol.

Zranenia v tíme Prípravné zápasy a vysoká záťaž si vyžiadala aj zrania. V najbližšom zápase s Pohroním, tak budú absentovať dvaja hráči. „Bude chýbať Jasenovský, ktorý má zošité obočie po poslednom zápase v Martine. Okrem toho bude Šmehyl, ktorý je u nás na skúške, ale taktiež v poslednom zápase s Martinom došlo k miernemu zraneniu,“ pokračuje ďalej Sabol.

Zostavu má už pripravenú

Tréner domácich dáva počas prípravných zápasov príležitosť všetkým hráčom v kádri. Na sobotňajší zápas má už zostavu pripravenú, ale neprezradil ju. „Dá sa povedať, že v každom zápase, čo sa týka zostavy, tak základná jedenástka je už pripravená vopred pred zápasom. Reagujeme aj na tréningy, ako sú hráči unavení a podobne,“ dodal na záver Sabol.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Pohronie

  • 16. júla 2016 o 10:30 – futbalový štadión v Závažnej Porube
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM