Tomáš Batiz Futbal

Futbalový Tatran hlási posily: Skúsený Šavol do brány, talentovaný mladík na skúšku

V kádri MFK Tatran Liptovský Mikuláš prišlo k ďalšej zmene. Po odchode Matúša Macíka sa na do Mikuláša vracia staronová posila. Viete o koho ide?

Ilustračný obrázok k článku Futbalový Tatran hlási posily: Skúsený Šavol do brány, talentovaný mladík na skúšku
Zdroj: TASR

Zverenci Juraja Sabola sa v týchto dňoch naplno pripravujú na novú sezónu, ktorá ich čaká už o niekoľko týždňov. Počas tohto obdobia dochádza aj k viacerým zmenám v kádri, konkrétne na poste brankára. “Macík sa stal hráčom Ružomberka, takže preto sme sa rozhodli o zmenu. Šavol bol našim hráčom, pretože v Ružomberku bol iba na hosťovaní. Dohodli sme sa na podmienkach zmluvy, takže v našom klube bude jednotka,” povedal Ján Papaj, športový riaditeľ klubu MFK Tatran Liptovský Mikuláš, ktorého samozrejme teší návrat Šavola: “Sme radi, že sa práve Šavol vracia, pretože dobre pozná prostredia a my ho poznáme tiež. Teší nás, že máme skúseného brankára.”

Okrem toho v rámci prípravy vedenie klubu hostí na skúške viacerých hráčov. Ako posledný sa k tímu pridal talentovaný mladík. “Začal s nami trénovať Patrik Gylian, je to Slovák, ktorý štyri roky pôsobil Slávii Praha. Má 20 rokov, hral aj slovenskej reprezentácii do 19 rokov, takže určite celkom šikovný futbalista,” dodal Papaj.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM