Slávka Kellová Kultúra

GASP 3 Jána Ďurovčíka aj v Liptovskom Mikuláši

Nová tanečno-rytmická show, ktorú najlepšie vystihnú slová ako pohyb, jedinečnosť, vzrušenie a zábava. To je projekt Jána Ďurovčíka, ktorý do Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši zavíta v utorok 17. mája 2011.

Podmanivá a nápaditá show je plná neočakavaných prvkov, ktoré uchvátia rýchlosťou a virtuozitou tanečných šialencov rytmu. GASP 3 nesie špecifický rukopis Jána Ďurovčíka a nadväzuje na najúspešnesiu sériu tanečných predstavení na Slovensku – GASP a GASP 2.

V novom predstavení dochádza k prepojeniu klasických a netradičných foriem tanca s nábojom humoru a prvkami folklóru. Nosným pilierom predstavenia je rytmika a prekvapenie, ktoré „šialenci rytmu“ udržiavajú pomocou nekonvečných „hudobných“ nástrojov.

Náročné tanečno-rytmické predstavenie naštudovali tanečnici Slovenského Divadla Tanca – ako Ivan Martiš, Marianna Pauliková, Silvia Belákova, Ladislav Cmorej, Viera Bieliková, Filip Takáč, ktorých bolo možné vidieť v dielach Carmen, Vták Ohnivák, ….na vaše hroby a v ďalších úspešnych tituloch.

Choreograf Ján Ďurovčík sa dielom GASP 3 po piatich umeleckých rokoch vracia k ľahšiemu žánru, ktorý je určený pre každého diváka bez rozdielu veku, vzdelania alebo povolania. GASP 3 je určený divákom, ktorí sú unavení spoločenskými problémami, dennodennou rutinou a žiada sa im nachvíľu uniknúť a príjemne sa zabaviť. Dielo GASP 3 im však ponúka aj element zábavy a vzrušenia spojený v jednoduchosti prozaickej povahy, s ľahkým príbehom o ľudskej sile a možnostiach, ktoré sú skryté v našom jemnejšom pohlaví.

Vstupné: 15.- € Predpredaj: 12.-€

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM