Pavol Tomčík Futbal

Goffa už nie je trénerom MFK Tatran: Po Škrlíkovi a Vavrovičovi tretí vyhadzov v jednej sezóne

Vladimír Goffa už nie je trénerom futbalistov MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Konár mu definitívne podpílila víkendová prehra v boji o záchranu s Pohroním.

Ilustračný obrázok k článku Goffa už nie je trénerom MFK Tatran: Po Škrlíkovi a Vavrovičovi tretí vyhadzov v jednej sezóne
Foto: Pavol Tomčík

Futbalovú sezónu 2013/14 odštartoval na lavičke druholigového MFK Tatran Liptovský Mikuláš Jozef Škrlík. Tréner so skúsenosťami z najvyššej súťaže v Kazachstane po vzájomnej dohode odstúpil už po niekoľkých nevydarených stretnutiach. Nahradil ho Roman Vavrovič, toho však pred posledným jesenným kolom vystriedal ďalší trénerský matador Vladimír Goffa. I toto meno je však po víkende už minulosťou.

Ako informuje oficiálny web Liptákov mfktatran.sk: „Po sobotňajšom zápase, v ktorom hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš na domácom trávniku podľahli tímu FK Pohronie Žiar nad Hronom/Dolná Ždaňa 1:2, bol z pozície hlavného trénera jednohlasne členmi predstavenstva klubu odvolaný hlavný tréner Vladimír Goffa.“ Do konca ročníka ostávajú ešte dve kolá a predposledný Liptovský Mikuláš musí zo všetkých síl bojovať o záchranu: „Na najbližší zápas je poverený vedením družstva Martin Pohlod s asistentmi Jurajom Sabolom a Jánom Hablákom,“ píše sa na stránke MFK Tatran.

Na snímke: Vladimír Goffa

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM