Rôzne Video

Happy z Liptovského Mikuláša sa šíri internetom: Video si pozrelo už viac ako 30 000 ľudí!

Hranicu 30 000 vzhliadnutí zdolalo šťastné video z Liptovského Mikuláša na pieseň amerického speváka a producenta Pharella Williamsa. Okrúhlinu dosiahlo po necelých troch dňoch od uverejnenia na internete. Počet zobrazení stále stúpa.

Ilustračný obrázok k článku Happy z Liptovského Mikuláša sa šíri internetom: Video si pozrelo už viac ako 30 000 ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Celých šesť dní trvalo tvorivému tímu, aby natočil obrazy použité vo videu, ktoré v podobnom štýle natočili a stále natáčajú okrem svetových metropol aj menšie mestá. Na Slovensku odštartoval tento hudobný hit klip z Vysokých Tatier. Po ňom nasledovali mestá Bratislava, Ružomberok, Trenčín, Poprad či Košice.

Chýbať nesmel ani Liptovský Mikuláš, ktorý počas necelých štyroch minút predstavil všetky svoje dominanty. Okrem nadšencov a náhodných okoloidúcich si na spoluprácu prizval známych športovcov a umelcov. Pred kameru sa postavili slopestylistky Klaudia Medlová a Natália Šlepecká, nahovoriť sa nechali aj kulturista Ľuboš Maliňák, fitnesska Dominika Multáňová, vodáci Tomáš Kučera, Ján Bátik, Alexander Slafkovský ml. a juniorskí kickboxeri Dávid Červeň a Richard Beňo. Kus zo svojho umenia predviedol spevák Martin Harich, známy mím Miroslav Kasprzyk ako i herci z domáceho divadla Gasparego.

Obrovské srdce v centre mesta videli na troch kontinentoch

Vyvrcholením natáčania bola sobota 19. apríla. Milovníci jednej stopy okrem tradičného otvorenia sezóny vytvorili zo svojich motoriek obrovské srdce priamo v centre mesta. Na Slovensku ho videlo viac ako 20 000 ľudí. Okrem susedných a ďalších európskych zemí zašlo až za oceán a do ďalekej Austrálie.

Happy in Liptovský Mikuláš: Backstage
1
Galéria
20. apríl 2014: Happy in Liptovský Mikuláš
39
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM