Michal Paška Iné športy

Hokejbalisti hrajú cez víkend dvakrát doma

V sobotu na domácom ihrisku na Podbrezinách o 13:00 hod s Kométou Vrútky, v nedeľu v rovnakom čase so Žirafou Žilina. Taký je víkendový program extraligových hokejbalistov Mhbo GÉCI Liptovský Mikuláš.

Predstavia sa na domácom ihrisku v areáli Fitness B na sídlisku Podbreziny v Liptovskom Mikuláši. V úvodnom kole Mikulášania doma minulú sobotu podľahli ŠKB Izoglobal Martin 2:6. Doma tak určite budú chcieť získať prvé body v najvyššej hokejbalovej súťaži. Nebudú to ale mať jednoduché.

„Čaká nás náročný víkend. Privítame veľmi ťažkých súperov. Našim momentálne veľkým problémom sú zranenia. Viacerí hráči, ktorí sa zranili v minulom kole, nastúpia so sebazaprením, dvaja sú zranení ťažšie a momentálne nevieme, kedy s nimi opäť budeme môcť počítať,“ povedal brankár mikulášskeho tímu Tomáš Puček.

Mrzí ho najmä fakt, že ide o kvalitných útočníkov, ktorých góly budú určite chýbať. „Aj napriek tomu sme všetci pripravení športovo sa pobiť o body a každý z nás nechá na ihrisku maximum! Veríme, že nás v hojnom počte povzbudia aj diváci, ktorých na obidva zápasy srdečne pozývame,“ dodal gólman Mhbo GÉCI Liptovský Mikuláš.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM