Tomáš Batiz Hokej

Hokejisti majú za sebou slávnostný ceremoniál: Prebrali si medaily za 3. miesto v prvej lige

Hokejistom Liptovského Mikuláša skončila sezóna 2015/2016 v semifinálovej sérii, v ktorej nestačili na Nové Zámky. Liptáci si na pôde hokejového klubu prebrali medaily za tretie miesto v druhej najvyššej slovenskej súťaži.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti majú za sebou slávnostný ceremoniál: Prebrali si medaily za 3. miesto v prvej lige
Zdroj: Dnes24.sk

Na pôde zimného štadióna v Liptovskom Mikuláši si za prítomnosti zástupcov Slovenského zväzu ľadového hokeja a Združenia oddielov a klubov 1. hokejovej ligy prevzali medaily mikulášski hokejisti, ktorí sezónu 2015/2016 zavŕšili na 3. mieste.

Ceremoniál potešil aj predsedu predstavenstva Ivana Droppu: „Ja myslím, že to bola taká milá slávnosť, ktorá určite potešila chlapcov. Bola to aspoň malá náplasť na to, že sme Novým Zámkom tak rýchlo podľahli. Chlapci si toto ocenenie určite zaslúžili.“

Slávnostného oceňovania sa zúčastnil primátor mesta Liptovský Mikuláš, ako aj ďalšie významné osobnosti hokejového vedenia na Slovensku. „Medaily sa odovzdali za prítomnosti generálneho sekretára SZĽH Róberta Pukaloviča, športového riaditeľa SZĽH Romana Štamberského a prezident ZOK– u 1. hokejovej ligy Róberta Ľuptáka. Slávnosť prebehla vo VIP priestoroch klubu MHK 32 a.s.,“ informuje oficiálny web hokejistov Liptovského Mikuláša.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM