Tomáš Batiz Hokej

Hokejisti s novou posilou: K Liptákom mieri košický kanonier!

Hokejisti Liptovského Mikuláša ukončili letnú prípravu na novú sezónu. Vedenie klubu avizuje prvú posilu do budúcej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti s novou posilou: K Liptákom mieri košický kanonier!
Foto: Jaroslav Dodok

O tom ako prebiehala príprava hokejistov v posledných dňoch sme vás už informovali. Vedenie klubu na teraz fanúšikov oboznámilo s plánovanými prípravnými zápasmi. „Doteraz máme potvrdené prípravné zápasy s Novým Targom, s tým odohráme dva zápasy (doma – vonku) a absolvujeme aj Spišský pohár, ktorý sa uskutoční 24., 25. a 26.8,“ píše sa na oficiálnej stránke klubu.

Spokojnosť neskrýval ani tréner Liptákov. „Pracujeme tu v profesionálnych podmienkach. Hráči k príprave pristúpili na 100%, je vidno, že sú tu chlapci, ktorí sa hokejom chcú živiť, posúvať sa, sú to proste profesionáli. Bol som s ich prístupom nadmieru spokojný,“ povedal tréner Liptákov Róbert Spišák.

Na ľad naskočia naši hráči po dohode trénera Spišáka a predstavenstva klubu 25.7. alebo 1.8.

Juniorka so zmenami

Veľká zmena čaká pravdepodobne aj realizačný tím „A“ – mužstva a mužstva Juniorov. Vedenie klubu má na lane bývalého známeho reprezentanta, ktorý by mal prebrať úlohu hlavného trénera Juniorov a zároveň sa stane aj asistentom trénera Spišáka. Po definitívnom dotiahnutí tohto "prestupu“ sa Ivan Droppa bude venovať naplno už len funkcii predsedu predstavenstva.

Hráči naskočia na ľad až za pár týždňov. Vedenie klubu už prišlo s prvou informáciou, ktorá sa týka kádra. Na Liptove uvidíme od novej sezóny Juraja Faitha, ktorý je odchovanec HC Košice. V extralige sa predstavil aj v drese Popradu, Žiliny, Zvolena a Martina. „Poznáme ho ako produktívneho hráča, ktorý odohral v slovenskej extralige 412 zápasov so ziskom 302 bodov. Poslednú sezónu strávil v Michalovciach, kde získal v 40 zápasoch 52 bodov (19 gólov + 33 asistencií),“ píše sa o prestupe na stránke klubu.

Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM