Tomáš Batiz Hokej Samospráva Video

Hokejistom sa dostalo vďaky: Poslanci ocenili ich výkony počas sezóny, VIDEO

Sezóna 2016/2017 pre hokejistov Liptovského Mikuláša skončila. Primátor ich ocenil pamätnými medailami.

Ilustračný obrázok k článku Hokejistom sa dostalo vďaky: Poslanci ocenili ich výkony počas sezóny, VIDEO
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa so sezónou rozlúčili utorkovým víťazstvom 6:5 na ľade Skalice. Liptáci si po dlhej extraligovej odmlke zabezpečili v baráži účasť aj najbližšej sezóne. Vedenie mesta im počas zastupiteľstva odovzdalo pamätné medaily.

Ocenil propagáciu mesta

Primátor ich ocenil počas zasadania mestského zastupiteľstva za zvládnutie play-out Tipsport ligy a vyjadril im vďaku za výkony počas sezóny. Zástupcom klubu a hráčom odovzdal pamätné medaily. Poslanec mestského zastupiteľstva a člen predstavenstva MHK 32 Oldřich Drahovzal vyzdvihol význam hokeja pre pozitívnu propagáciu mesta.

„Ja si myslím, že mesto sa presadilo. Sú tu mladí hráči, ktorí nadobudli nové skúsenosti. Ja si myslím, že toto mesto je rado, že tu bude extraligový hokej a bude sa ďalej zvýrazňovať,“ skonštatoval Jozef Stümpel, kapitán Liptovského Mikuláša.

Vyzdvihli odchovancov

Poslankyňa Ľubica Staroňová sa hokejistom poďakovala za pomoc pri realizácii charitatívneho podujatia pre nemocnicu. „Verím, že mikulášsky hokej bude napredovať aj vďaka našim mladým odchovancom,“ povedal viceprimátor Rudolf Urbanovič.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM