Tomáš Batiz Hokej

Hokejová Tipsport liga s Mikulášom sa blíži: Poznáme ceny vstupného na najbližšiu sezónu!

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa po šiestich rokoch vracajú do najvyššej slovenskej súťaže. Vedenie mikulášskeho hokejového klubu oznámilo verejnosti ceny vstupného na sezónu 2016/2017.

Ilustračný obrázok k článku Hokejová Tipsport liga s Mikulášom sa blíži: Poznáme ceny vstupného na najbližšiu sezónu!
Foto: Tomáš Batiz

Zimný štadión v Liptovskom Mikuláši opäť ožije naplno hokejom. Už 11. septembra odohrajú mikulášski hokejisti prvý domáci zápas, v ktorom privítajú minuloročného majstra z Nitry. Vedenie hokejového klubu si pripravilo pre svojich verných fanúšikov špeciálnu zľavu. „Našim cieľom je dať darček fanúšikom. Prvý zápas bude v nezmennej výške 2 eurá. Veríme, že zimák zaplníme do posledného miesta,“ povedal Ivan Droppa, predseda predstavenstva MHK32 Liptovský Mikuláš.

Vstupné sa zvýši

Vedenie hokejového klubu prostredníctvom svojej vlastnej oficiálnej stránky informovalo verejnosť o cenníku zápasov na najbližšiu sezónou 2016/2017, v ktorej odohrajú Liptáci 28 domácich zápasov v základnej časti. „Išli sme o súťaž vyššie, takže aj kvôli tomu sme zvyšovali cenu vstupného,“ poznamenal ďalej Droppa.

  • VSTUPNÉ na 1 zápas – 4 EUR / osobu
  • VSTUPNÉ osoba s preukazom ZŤP na 1 zápas – 2 EUR / osobu
  • Deti do 6 rokov zadarmo
  • Deti do 15 rokov 2/EUR/osobu (podmienkou je preukázať sa kartičkou poistenca)

„Predpredaj vstupeniek bude realizovaný na sekretariáte klubu vždy jeden deň pred zápasom a v deň zápasu. O ďalších predajných miestach budeme fanúšikov informovať,“ píše sa na stránke klubu.

Pre verných permanentky

Ďalšou z možností je zakúpenie permanentných vstupeniek na celú základnú časť, ktorá sa bude pohybovať vo výške 94-eur. Okrem toho sú k dispozícii aj celosezónne permanentky. Ich cena bude 199-eur a držiteľovi zabezpečuje vstup počas celej sezóny mikulášskeho tímu. „Bonus v prípade zakúpenia uvedenej vstupenky šiltovka a tričko s logom MHK. Pre uvedené vstupenky je vydaný limitovaný počet 33 kusov. Vstupenky bude možné zakúpiť si na sekretariáte klubu od 5.9.2016,“ píše sa ďalej na stránke klubu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM