Slávka Kellová Rôzne

Horoskop: Čo nás čaká v roku 2012?

Veríte na horoskopy? Ak áno, prečítajte si, čo pre vás osud nachystal v roku 2012.

Kozorožec: Keď nestíhate a všade okolo sú prekážky, to je správny čas a naladenie, aby ste zo seba vyžmýkali to najlepšie, čo vo vás je. Šťastena je totiž na dlhé obdobie na vašej strane v práci, v kariére aj v láske. Neskrývajte sa v anonymite domácnosti. Rozžiarte každodenný život úsmevom. Je čas prejaviť svoj sexepíl. Správne načasované komplimenty v spoločnosti robia divy. Nepredvídateľnosť v biznise je devízou. Možno však stretnete niekoho – priateľa, ktorý ulahodí vašej duši, pochopí vaše želania, názory na život a na svet. V tomto chladnom svete získate vzťahom vedľajší efekt za milión. Športová kondičná aktivita ako zumba, aerobik či pilates viac prospeje. Nielen telu, ale aj duši.

Vodnár: Cítite predurčenie na zvláštne poslanie. Tak sa naň dôkladne pripravujte. Myšlienkami ste úplne niekde v riešení všedných starostí. Spoločenská maska, ktorú nosíte, môže byť záťažou. Vzdajte sa jej občas medzi svojimi. Podeľte sa počas roka so svojimi pocitmi, skúsenosťami a zážitkami s ostatnými. Neriešte peniaze, ale tešte sa stretnutiam s rodinou, príbuznými, priateľmi a známymi. Buďte provokatívna a výstredná. Nielen v lete môžete mať chlapa, na ktorého ukážete prstom. Otázne je, či aj chcete. Stále vzťahy utuží letná dovolenka. Majte svoje zdravie pod kontrolou a predchádzajte civilizačným ochoreniam. Buďte fit so švihadlom a bezmäsitou stravou.

Ryby: Čím sa obklopujete, tým žijete. Ryby snívajú o krásnom svete plnom spravodlivosti pre všetkých, čistých uliciach, krásnych vymaľovaných domoch, milých ľuďoch s vyriešenou karmou a občas sa to snažia aj zrealizovať a urobiť svet dokonalým. Pokiaľ vy snívate a on koná, stretnete sa na polceste. Najlepšie v krásnom bývaní. Namaľujte steny na ružovo a upevňujte vzťahy s rodinou. Na jeseň usporiadajte svadbu, pozvite len verných priateľov a rozprávkový život môže začať. Urobte zmenu v profesionálnej oblasti, ak vás láka niečo nové zaujímavejšie. Finančne sa vám darí, tak si dajte darček pre zdravie – na jar cesta do hôr a na jeseň dovolenka pri mori. Výsledky sa dostavia okamžite.

Baran: Jeden veľký životný boj ste vyhrali, tak zbierajte energiu, aby ste ustáli aj ďalšie životné výzvy. Všetko prebieha bez problémov, až kým nedôjde k nečakanej udalosti. Niektoré pracovné šance prichádzajú iba raz. Nie vždy sa za úspech platí vysoká finančná daň. Vyvarujte sa strachu zo zmien práce, bývania a vzťahu. Na jar zrealizujte rekonštrukciu alebo zmenu bývania. Slabosť pre hĺbku veci vás privedie do pokušenia. Okamžite sa rozhodnite konať. Prekonajte sklamanie z minulosti a nadviažte nový vzťah. Posledné šance znejú viac sentimentálne, aspoň ušiam partnera. Berte ho takého, aký je. Naučte sa mať rada sama seba a ste bez starosti aj v oblasti zdravia.

Býk: Za obyčajnými každodennými udalosťami nájdete pôsobenie skrytých tajomných síl. Nechajte sa infikovať vírusom s názvom úsmev. Zamerajte sa na riešenie vzťahov a poistite si nehnuteľnosti. Lepšia polovica roka pre lásku je tá druhá. V prvej polovici spotrebujte energiu radšej v sexuálnych hrách ako v hádkach alebo hazarde za účelom výhry. Lásku si povinne dajte predpísať od lekára na recept. Pomôže vám prekonať pochybnosti. Obdobie od mája od októbra je priam stvorené na spečatenie sľubu vernosti. Urobte z práce svoj životný štýl a prežijete denne skvelý pocit. Letná dovolenka s rodinou utuží zdravie aj vzťahy.

Blíženci: Prvý polrok sa spoločensky vybláznite na rôznych akciách a stretnutiach so spriaznenými dušami. Hrdosť je základ pre perspektívnosť vzťahu, a nie pre flirt. Rozhodnite sa, ktorá alternatíva sa vám pozdáva viac. Túžite po novom objekte lásky, alebo zostanete vernou? Možno sa vám ešte v lete bude zdať všetko v materiálnej oblasti stratené, avšak pozícia planét sľubuje na jeseň pozitívny finančný obrat. Ľahkou cestou sa však k peniazom nedostanete. Iba poctivou prácou a rovnocennou spoluprácou. Zaujímajte sa o prácu, ktorá je zmysluplná aj kvôli zdraviu. Stres nekompenzujte nezdravou konzumáciou ťažkých jedál a sladkostí, lebo chudnutie si vyžiada viac námahy.

Rak: Niektoré veci sú tak neuveriteľne jednoduché, až sa zdajú nepravdivé. Robte akúkoľvek prácu, len nezrádzajte svoje srdce. Zažijete inú dimenziu, svet v atraktívnom prostredí. Rodinné vzťahy zvyčajne zaujímajú ženskú časť sveta, nie tú mužskú. Z toho vychádzajte v konaní. Príjemných prekvapení a darčekov sa dočkáte od priateľov na jar a v lete sa nimi nechváľte. Ak nie ste mamou a chcete, stanete sa ňou. Ak ste mamou, buďte k deťom láskavo prísna. Či jazdíte po svoje deti do škôlky a do školy alebo idete nakúpiť do obchodu, sledujte dopravné predpisy. Zamysleli ste sa už nad prečistením svojho organizmu? Ak máte nadváhu, podarí sa vám schudnúť.

Lev: Ste iné ako ostatné a vidno to na vás, keď viac komunikujete s ostatnými. Prejavte sa, odhaľte, čo je vo vás. Určite neoľutujete! Nie je dôležité, čo nám hrozí, dôležitá je cesta, čo je najšťastnejšia. V práci očakávajte nápor nových informácií až do tej miery, že sa v nich prestanete orientovať. Odpovedajte na nové otázky, nie vždy je opakovanie matka múdrosti, iba ak sa to netýka súkromnej sféry. Ľudia okolo vás nepotrebujú počuť pravdu, ľudia potrebujú počuť, čo ich urobí šťastnými. Rovnako vo flirte, v manželstve, rodine aj v priateľstvách. Len sa nezamotajte. Počas roka siahnite častejšie po kivi a černiciach s bohatým obsahom vitamínu E na posilnenie krvného obehu a nervovej sústavy.

**Panna: **Páči sa vám svet, ktorý ste si vytvorili? Terajšie okolnosti len vytvárajú a odrážajú úroveň chápania alebo hĺbku neznalosti. Čo si o svojom živote myslíte, to od neho dostanete. Vy ste tvorkyne svojho života. Zmeňte myšlienky o sebe, zmeníte svet okolo seba. Finančné záležitosti riešte s triezvou hlavou. Zázrak je, ak sa viete podeliť s ostatnými o to, čo ste nazhromaždili a nie to, čo si dokážete kúpiť. Na lásku a zvládanie jej peripetií neexistuje manuál. Muži si proste niektoré veci na ženách nevšímajú, ďalšie nechápu a iné ich prekvapujú. Raz je to tak. Keď je však napriek vašej kritickej povahe stále s vami, určite vás ma rád. Manželské krízy sú dávno minulosťou po horúcom lete.

Váhy: Pomoc, radu a podporu dostane ten, kto o ne žiada. Načo trápenie, všetko je presne tak ako má byť. Zmeňte myšlienky o sebe, zmeníte svet okolo seba. Rok je pre slobodné vhodný na uzatvorenie manželstva, prípadne aspoň na výmenu zásnubných prstienkov v prvej polovici roka. Vydaté, nepokúšajte radšej osud flirtom! Milovať a dávať je nielen v lete presne také dôležité ako byt milovanou. Na jeseň v partnerských vzťahoch dominujú zvyky a kríza je fuč aj v rodine. Vycestovať za lacnejšími nákupmi sa vám oplatí počas prázdnin a na oddychovú dovolenku do cudziny v zime. Mali by ste si uvedomiť, že zdravie sa skutočne kúpiť nedá.

Škorpión: Všetci sa spoliehajú na vašu neuveriteľnú silu v práci aj v rodine. Je ľahké dôverovať vašej nekonečnej láskavosti, preto koncom roka vždy nájdete ľudí, ktorí na oplátku pomôžu vám. Verte v zázraky a zázraky sa vám stanú. V prvej polovici roka nastávajú dobré vyhliadky pre tie hladne túžiace po láske. Zadané, uprednostnite s partnerom stretnutia s ľuďmi, ktorí vám môžu byť prospešnými, aj v období od februára do októbra. Pozor na zamilovanie sa do niektorého z nich. Zdôverte sa svojmu bratovi alebo sestre s myšlienkami, čo vám behajú po rozume a založte spoločný podnik. Odpustite všetkým, čo vás rozčuľujú. Uľavíte svojmu srdcu a budete sa cítiť zdravšie.

Strelec: Snívajte vo farbách, namaľujte si niečo pre radosť. Hra na ľadovú kráľovnú by vám nepomohla. Ani vo vzťahoch. Najrôznejšie zdravotné komplikácie sa však môžu objaviť, keď si zložíte ružové okuliare a svojho miláčika uvidíte iba čierno-bielo. Majte jasno v tom, ktorý muž je kamarát, ktorý potenciálny milenec, ktorý je ten pravý muž na celý život a či si ho chcete aj vziať. Zvážte, ktoré z požiadaviek členov rodiny dokážete aj splniť z toho materiálneho hľadiska. Úzke a kamarátske vzťahy nahrádzajúce tie čisto kolegiálne sa nevyplácajú. Finančné zabezpečenie vás sprevádza do jesene, lenže skutočné bohatstvo nie je to, čo vlastníte, ale skôr to, čo milujete.

Ak chcete vedieť viac klikajte http://diva.aktuality.sk/…na-rok-2012/ foto: diva.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM