Aktualizované Alexandra Kolínská Krimi

V koľajisku vlak zrazil muža, ten podľahol devastačným poranieniam: Doprava je už obnovená!

Na železnici sa odohrala otrasná udalosť. Podľa železníc nákladný vlak zrazil v koľajisku človeka. Doprava je na úseku už obnovená.

Ilustračný obrázok k článku V koľajisku vlak zrazil muža, ten podľahol devastačným poranieniam: Doprava je už obnovená!
Zdroj: Dnes24.sk

Medzi železničnými stanicami Ľubochňa a Ružomberok došlo v doobedňajších hodinách k stretu nákladného vlaku ZSSK Cargo Slovakia s civilnou osobou v koľajisku. Podarilo sa nám už zistiť, že išlo o muža. No ten pri sebe nemal žiadne doklady, takže jeho totožnosť nateraz nie je známa.

Ako na svojom profile na sociálnej sieti informovala ZSSK, doprava v tomto úseku trate Košice – Žilina (Bratislava) bola prerušená na oboch traťových koľajach. Meškali štyri vlaky ZSSK: R 604 Dargov (z Košíc do Bratislavy) – meškal 46 minút, IC 502 Lyoness (z Košíc do Bratislavy) 26 minút, SC 241 Pendolino (z Prahy cez Žilinu do Košíc) 20 minút a Os 7842 (Liptovský Mikuláš – Žilina) mal meškanie 35 minút.

Vlaková doprava bola najskôr čiastočne obnovená po jednej koľaji, potom došlo aj k úplnému obnoveniu v oboch smeroch. Muž podľa informácií od záchranárov žiaľ utrpel devastačné poranenia. Na ich následky zomrel.

„Môžem potvrdiť, že išlo o muža bez známok identity, ktorý nemal podľa polície pri sebe žiadne doklady, takže nevieme ani jeho vek. Záchranná služba tam už však prišla zbytočne, nakoľko množstvo devastačných poranení, ktoré utrpel, boli nezlúčiteľné so životom,“ uviedol pre náš spravodajský portál hovorca Operačného strediska Záchannej zdravotnej služby Jozef Minár.

dnes 24/tasr

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM