Pavol Tomčík Futbal

Hralo sa 9. kolo II. DOXXbet ligy: MFK TATRAN zvíťazil v Senci

Výsledky Liptovského Mikuláša v nadstavbovej časti vzbudzujú u súperov rešpekt. O oprávnenosti obáv sa na vlastnej koži presvedčil aj Senec. Na kolektíve z Okoličného vidno čoraz viac prácu Juraja Sabola.

Ilustračný obrázok k článku Hralo sa 9. kolo II. DOXXbet ligy: MFK TATRAN zvíťazil v Senci
Foto: Pavol Tomčík

ŠK SFM Senec – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 0:1 (0:0) Gól: 60. Ferenčík

  • ŠK SFM Senec: Milošovič – Hlavatovič, Ngeyitala, Bedecs, Polgár (K), Kováč, Lénhárt, Winkler(od 56.min Tomovič), Huszár(od 63.min Pomíchal), Paldan, Ágh
  • Náhradníci: Morháč, Rechrech, Benko, Deák
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Papaj, Jánošík(od 87. min Lehotský), Mizerák, Vandraško(od 70.min Staš), Ferenčík(od 90.min Moravčík), Lišivka (K), Pastva, Kurák
  • Náhradníci: Kreva, Kendera, Korytko

    262 divákov sa prišlo pozrieť na zápas 9. kola II. DOXXbet ligy medzi domácim Sencom a hosťami z Liptova. V úvode Senčania Mikulášanov poriadne zatlačili pred ich pokutové územie, ale brankár Macík bol na mieste a svoju partiu podržal. Postupne sa hra vyrovnala a Liptáci z brejkov ohrozili aj brankára Milošoviča. V druhom polčase zužitkoval snahu hostí Ferenčík a v 60. minúte strelil jediný gól stretnutia.

Juraj Sabol- tréner MFK TATRAN: „Prišli sme do Senca poriadne "utrmácaní“ a v úvode zápasu sme na to takmer doplatili. Podržal nás však v týchto chvíľach Macík, ktorého výkon by som hodnotil ako najlepší z mužstva. Keď sa nám podarilo Ferenčíkom skórovať, vedel som, že máme nádej na dobrý výsledok. Záver patril opäť domácim, ale taktickými striedaniami a znovu dobrým výkonom obrany a brankára sme už výsledok ubránili."

Autor: Pavol Tomčík st.
Foto: Pavol Tomčík st.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM