Tomáš Batiz Správy

Ich práca nezostala bez povšimnutia: TÍTO učitelia z Mikuláša dostali ocenenie

Učitelia z celého nášho okresu sa snú na tradičnom oceňovaní pri príležitosti Dňa učiteľov. Pozrite sa, ktorí mikulášski pedagógovia sa dočkajú peknej pocty.

Ilustračný obrázok k článku Ich práca nezostala bez povšimnutia: TÍTO učitelia z Mikuláša dostali ocenenie
Zdroj: TASR

Na slávnostnej udalosti odovzdali pamätný list približne tridsiatim pedagógom a zamestnancom vysokých, stredných, základných a materských škôl na území Liptovského Mikuláša. Akciu otvorilo básnické vystúpenie Aďka Grieša a Kvetky Staroňovej. Po akte oceňovania sa spevom predstavila Barbora Hazuchová. „Oceňujem, že aj v dnešnej dobe, v ktorej sa na mladých ľudí valí množstvo či už pozitívnych alebo negatívnych vplyvov, dokážete zaujať a vychovávať. Je to veľká hodnota, ktorú deťom a mládeži dávate,“ uviedol v príhovore k prítomným pri príležitosti Dňa učiteľov primátor Ján Blcháč.

Špeciálne ocenenie za dlhoročný prínos a aktivity dostala Elena Žákovičová zo základnej umeleckej školy.

Zoznam ocenených: Milan Sopóci, Zdislav Exnar, Adriana Gouthová, Jana Smerčiaková, Marcela Chovanová, Jela Oravcová, Lenka Moravíková Fiačanová, Ivana Bestvinová, Marcela Hollá, Edita Jančiová, Nadežda Multáňová, Alena Grigarová, Anton Milrád, Jana Krupová, Magda Poliaková, Miroslava Šimičáková, Soňa Cisárová, Ivana Švachulová, Jana Jančigová, Ľubomír Hollý, Zuzana Strychová, Vlasta Liptáková, Magda Malacká, Janka Kružliaková, Zuzana Pavlínyová, Anna Bobčáková, Eva Filipková, Ivana Šebíková, František Huj (in memoriam), Ľudmila Sedliaková.

foto: Ilustračná

Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM