Michal Paška Iné športy

Ide o veľa, futsalisti odohrajú posledné kolo

Mestská futsalová liga v Liptovskom Mikuláši bude mať v nedeľu v Liptov aréne poriadny náboj. Na programe sú stretnutia posledného, jedenásteho kola súťaže.

Vietor – Ma-mi (13:00 hod) Stretnutie deviateho a piateho tímu tabuľky bude zrejme už len o lepšom konečnom umiestnení v tabuľke. Papierovým favoritom je mužstvo Ma-mi, ako to dopadne, sa ukáže na palubovke.

Pagáč – FKP (14:00 hod) Pagáčovci sa budú chcieť v tabuľke dostať určite o kúsok vyššie, ako je súčasná ôsma pozícia. Proti FKP, ktorý je predposledný, by sa im to aj mohlo podariť…

Prima – Pivárska 14 (15:00 hod) Pivári sú jediným tímom v súťaži, ktorí v prebiehajúcej sezóne nezískali ani bod. Prima je medzi dvanástimi mužstvami desiata. Žeby deľba bodov a aspoň symbolický bod pre Pivárov?

Sangria – Fornix (16:00 hod) Fornix je na bezpečnom štvrtom mieste, Sangria siedma. Obidva mančafty by teda mohli hrať bez tlaku, čo by sa mohlo podpísať pod pekný zápas s otvoreným koncom.

LM Kings – Ruža (17:00 hod) Zápas ako lusk! Líder z LM Kings má pred druhou Kymou dvojbodový náskok, no jeho súperom je Ruža a tá je v tabuľke tretia! Čaká sa zápas ako remeň.

Martinček – Kyma (18:00 hod) Už spomínaná Kyma by mala mať v nedeľu o kúsok ľahšiu úlohu ako prvý LM Kings. Hrá so šiestym Martinčekom, ktorý už nemá čo stratiť. Črtá sa tak ďalší zaujímavý zápas.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM