Tomáš Batiz Rôzne

Ideálny čas na wellness: PREHĽAD aj s cenníkmi komplexov v Mikuláši a okolí

V chladnom jesennom počasí padne každému určite vhod oddych a horúca sauna. Práve wellnes je miestom, ktoré privedie vaše telo a dušu do prirodzenej rovnováhy.

Ilustračný obrázok k článku Ideálny čas na wellness: PREHĽAD aj s cenníkmi komplexov v Mikuláši a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

V Liptovskom Mikuláši nájdeme viacero zaujímavých miest, ktoré môžeme navštíviť práve za účelom oddychu a wellnesu. V našej redakcii sme pre vás vybrali aktuálne dostupné relaxačné centrá v mikulášskom okrese.

Keltský saunový svet – Aquapark Tatralandia

Prvou ponukou je Keltský saunový svet v Aquparku Tatralandia, kde máte možnosť objaviť čaro relaxu a jedinečný komplex 17 parných, vodných a masážnych kúpeľov, sáun a procedúr. V tomto svete načerpáte novú energiu a vychutnáte si naplno oddych. O príjemnú atmosféru sa postará aj zaujímavá architektúra saunového sveta.

Dieťa do 6 rokov Dieťa od 6 do 12 rokov Študent, senior, ŤZP Dospelý
10 eur 13 eur 17 eur 19 eur

Relaxačné centrum

Centrum, ktoré sa nachádza v mikulášskej plavárni, ponúka svojim návštevníkom fínsku saunu, ktorá má priaznivé účinky na naše zdravie. Je výborná ako prevencia proti rôznym chorobám a zvyšuje odolnosť organizmu. Sauna je vhodná pre tých, ktorí sa chcú o svoje telo starať a slúži na regeneráciu a celkový oddych po fyzickej aj psychickej stránke.

Dieťa Dospelý
3, 50 eur 5, 50 eur

RTC – Relax Tenis Club

Moderný športovo-relaxačný a ubytovací komplex sa nachádza v športovej zóne mesta Liptovský Mikuláš cca 400 m od centra. Komplex poskytuje relaxačné služby: Vírivá vaňa, klasická fínska sauna, masážne služby, oddychová a relaxačná miestnosť.

Sauna 1–2 osoby Sauna 3–4 osoby
4 eur / os 2,50 / os

Wellness & Spa – Gino Paradise Bešeňová

Relaxačný svet v Gino Paradise Bešeňová poskytne svojim návštevníkom množstvo alternatív oddychu. Horúca fínska sauna dokonale prehreje a očistí organizmus. V relaxačnom centre nájdeme aj rôzne inhalačné miestnosti. Napríklad bylinková inhalácia blahodarne pôsobí na všetky zmysly a orgány.

Dospelý Detská sauna
14 eur 9 eur

Alexandra Wellnes Hotel

Wellness v Lip­tovskom Jáne vám  ponúka  program zameraný hlavne na relaxačné masáže, zábaly, rehabilitačné procedúry, o ktoré sa stará tím odborníkov. Ponuka obsahuje množstvo wellness balíčkov a  relaxačnýh procedúr, ktoré uspokoja vaše nároky a požiadavky.

Vstup na 3-hodiny
18 eur
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM