Michal Paška Krimi

Jazdil ako šialený... Odskákali si to policajti!

Neznámy vodič si zavaril priamo pred dopravnými policajtmi. Pri nočnom križovaní Liptovského Mikuláša jazdil ako šialený. Paradoxne na to doplatil muž zákona a jeho služobné auto. Šofér z miesta činu ušiel, polícia po ňom vyhlásila pátranie.

Nehoda sa stala ešte 16. decembra minulého roka asi dvadsať minút pred jedenástou hodinou večer na ulici 1. mája v Liptovskom Mikuláši. Zatiaľ neznámy páchateľ jazdil na presne nestotožnenom osobnom aute slabomodrej metalízy s poznávacou značkou začínajúcou písmenami BA.

„Za benzínovým čerpadlom Oktan prešiel z hlavnej cesty na cestičku pre cyklistov a pred podnikom St. Nicolaus v Liptovskom Mikuláši náhle zmenil smer jazdy. Ohrozil pritom vodiča jazdiaceho na služobnom policajnom aute Kia ceed, idúceho po hlavnej ceste. Ten následne strhol riadenie do stredu vozovky, pričom narazil do dopravnej značky,“ povedala pre mikulas24.sk Anna Poljaková z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši.

Pri nehode bolo poškodené dopravné značenie a policajné auto. Vodič, po ktorom policajti pátrajú, z miesta ušiel smerom do centra mesta. Akékoľvek informácie môže verejnosť poskytnúť na Okresnom dopravnom inšpektoráte, ktorý sídli v Liptovskom Mikuláši na Komenského ulici 841. Využiť môžete aj známu bezplatnú policajnú linku na čísle 158.

foto: polícia

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM