Tomáš Batiz Futbal

Káder Liptákov na novú sezónu je známi: V kabíne viacero nových tvári

Vedenie MFK Tatran Liptovský Mikuláš predstavilo káder na najbližšiu sezónu. Medzi stálimi hráčmi pribudli aj nové tváre.

Ilustračný obrázok k článku Káder Liptákov na novú sezónu je známi: V kabíne viacero nových tvári
Zdroj: Dnes24.sk

Po skončení uplynulej úspešnej sezóny sa o hráčov Liptovského Mikuláša zaujímalo viacero tímov z Fortuna Ligy. „Brankár Macík, ktorý sa opäť vrátil do Ružomberka odchytal už 3 zápasy za svoj nový tím a zatiaľ dostáva prednosť pred brankárom Hajdúchom. Opačným smerom prichádza z Ružomberka posilniť brankársky post Matej Šavol,“ píše sa na oficiálnom webe mikulášskeho futbalového klubu.

Odchod Pastvu

Do Fortuna ligy rovnako odišiel aj Miroslav Pastva, ktorý posilnil Zlaté Moravce a nastúpil už v dvoch zápasoch v našej najvyššej súťaži. „V obranných radoch nás prišiel posilniť staronový hráč Michal Janec, ktorý by mal zaplátať dieru po Mizerákovi odchádzajúcom do Skalice. Štefanovi Gerecovi, Dáriusovi Vandraškovi a Kristiánovi Hirkovi skončilo hosťovanie v našom tíme a vracajú sa do svojich klubov,“

Noví hráči

V novej sezóne mikulášsky dres oblečú aj Slobodan Andrič, Goran Matič, Milan Ferenčík, či Michal Kreva, ktorý sa vrátil z hosťovania v Závažnej Porube. „Zbytok nášho kádra zostal nezmenený aj vďaka profesionálnym zmluvám, ktoré hráči počas minulej sezóny postupne podpisovali,“ píše sa ďalej na stránke klubu.

Káder MFK Tatran Liptovský Mikuláš:

  • Brankári: Šavol, Mikušiak
  • Obrancovia: Kucharčík, Kubena, Janec, Šimún, Lišivka, Kreva, Papaj, Frian
  • Stredopoliari: Jasenovský, Staš, Ferenčík, Andrič, Kyseľ, Poremba, Lehotský
  • Útočníci: Matič, Laco, Kutlík
  • Príchody: Šavol(MFK Ružomberok), Andrič(Rakúsko), Matič(Srbsko), Janec(TJ Iskra Borčice), Ferenčík(MFK Ružomberok), Kreva(Závažná Poruba, ukončenie hosťovania)
  • Odchody: Macík(MFK Ružomberok), Mizerák(MFK Skalica), Pastva(FC ViOn Zlaté Moravce), Gerec(MFK Ružomberok, ukončenie hosťovania), Hirka(ukončenie hosťovania), Vandraško(ukončenie hosťovania)

Prvý ligový zápas odohrajú futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš v sobotu 6.8.2016 o 17:00 na štadióne MFK Tatran proti ŠK Odeva Lipany.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM