Michal Paška Futbal

Kalamita na cestách kazí aj plány futbalistom

Druholigový tím MFK Tatran Liptovský Mikuláš mal v piatok dopoludnia odohrať v českom Třinci ďalšie prípravné stretnutie. Zápas je odložený, pravdepodobne sa odohrá v sobotu.

Tatran sa mal u účastníka druhej českej futbalovej ligy predstaviť v piatok o 11:30 hodine. Plány ale zmarila snehová kalamita. „V piatok určite hrať nebudeme. Sneh narobil problémy aj na hraničných priechodoch. V Třinci by sa hrať dalo, starosti by nám určite narobila cesta do Českej republiky,“ vysvetlil tréner MFK Tatran Liptovský Mikuláš Peter Kurek.

Je pravdepodobné, že stretnutie sa nakoniec odohrá o deň neskôr, v sobotu. Tatranci zatiaľ ostatné prípravné stretnutie odohrali počas poslednej soboty na domácej umelej tráve. Privítali rezervu Banskej Bystrice, po góle kanoniera Tomka ju v mrazivom počasí zdolali najtesnejším rozdielom.

„V týždni sme trénovali obvyklým spôsobom. Dvakrát do dňa sme využívali umelý trávnik na našom štadióne v Okoličnom. Všetko prebieha bez problémov, s prístupom hráčov môžem vysloviť spokojnosť,“ skonštatoval Peter Kurek.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM