Tomáš Batiz Kultúra

Kam sa oplatí skočiť cez víkend? Akcie, ktoré odporúčame navštíviť počas voľných dní v Mikuláši

Rozmýšľate, ako strávite nadchádzajúce dni? Poradíme vám. Stačí nazrieť do šikovného prehľadu víkendových akcií.

Ilustračný obrázok k článku Kam sa oplatí skočiť cez víkend? Akcie, ktoré odporúčame navštíviť počas voľných dní v Mikuláši
Zdroj: TASR

DEŇ CHÔDZE – HORE VÁHOM DOLU VÁHOM

6. októbra 2017, Nábrežie rieky Váh

Deň chôdze je o pohybe pre zdravie s radosťou a dobrovoľnosťou, nezáleží na dĺžke prejdenej trasy. Je určený kolektívom i jednotlivcom bez rozdielu veku, zdravotného stavu.

MHK32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – MSHK ŽILINA

6. októbra 2017 o 17:00, Zimný štadión

Hokejistov Liptovského Mikuláša čaká tento týždeň dvojzápas domácich zápasov. V prvom piatkovom zápase privítajú súpera zo Žiliny.

NVMERI

6. októbra 2017 o 20:00, Diera do sveta

Tour de Club neobíde Liptovský Mikuláš. Tanečné grooves usporiadané do hravých celkov. Nvmeri sú Pišta Kráľovič, Miro Tuchyňa a Paľo Javorník a za dekádu svojho pôsobenia prešli viacerými zvukovými premenami.

CRY MY NAME BEFORE FALL

6. októbra 2017 o 19:00, Riders club

Do Liptovského Mikuláša zavítajú Němečtí Cry My Name, ktorý se prezentujú skvelým melodickým Hardcore! Akciu samozejme doplní domáci support a to kapely Before I Fall a Breaking The Cycle.

MFK TATRAN LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – MŠK ŽILINA B

7. októbra 2017 o 15:30, Štadión Okoličné

Futbalistov Liptovského čaká náročný domáci zápas. Ich súperom bude rezerva Žiliny, ktorá bojuje spoločne s Mikulášom o popredné priečky v tabuľke. Prídťe podporiť Liptákov k zisku troch bodov.

MHK32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – DUKLA TRENČÍN

8. októbra 2017 o 15:00, Zimný štadión

V druhom tohto týždňovom zápase privítajú Liptáci lídra z Trenčína. Mikulášski hokejisti sa na domácom ľade trápia, takže víťazstvo s Trenčínom by im určite pomohlo. Nezabúdajte, že vedenie klubu zmenilo hrací čas zápasu, ktorý je netradične už o 15:00.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM