Pavol Tomčík Kickbox

Kickbox: Všetci Mikulášania z Chorvátska s medailami!

Medzinárodné preteky Croatia classic v chorvátskom Varaždine vyšli pretekárom Magic kickbox klubu Liptovský Mikuláš nad očakávania. Všetkých päť borcov z Liptova si totiž z Balkánu "odviezlo" medailu. Bilancia znie: dva zlaté, dva strieborné a jeden bronzový kov.

Ilustračný obrázok k článku Kickbox: Všetci Mikulášania z Chorvátska s medailami!
Zdroj: Dnes24.sk

Vysoko kvalitnej medzinárodnej kickboxovej konfrontácie v Chorvátsku sa zúčastnilo dovedna 11 krajín. Z Liptovského Mikuláša okrem spomínaných piatich pretekárov vycestovali i klubový tréner Peter Navrátil a taktiež jeho brat Martin. Ten vo Varaždine zastával funkciu medzinárodného rozhodcu.

Turnaj najlepšie vyšiel dievčatám. Tak Lenka Pilarčíková, ako i Martina Hanusová získali zlaté kovy. Stále len 17 ročná Lenka Pilarčíková triumfovala v disciplíne K1 do 50 kg dokonca medzi ženami. Martina Hanusová sa predstavila na tatami v lightcontacte žien do 55 kg.

Zahanbiť sa nedali ani muži mikulášskeho Magic klubu. Miroslav Zoller a Patrik Húšťa, vekom stále ešte juniori, v kategórii mužov v lightcontacte obsadili druhé miesta. K tejto úspešnej bilancii sa pridal i Vít Krajíček. Jeho počínanie v nabitej konkurencii K1 mužov, kde dosiahol na bronzový stupienok, je rozhodne kvalitným výsledkom.

Peter Navrátil (tréner Magic Liptovský Mikuláš): „Celkovo hodnotím turnaj, ako výbornú konfrontáciu pre našich pretekárov. Tí mali možnosť konfrontácie so súpermi zo silných krajín, ako Chorvátsko, Holandsko, či Bosna a Hercegovina. Spestrením boli rozhodne i súboje proti borcom z exotických krajín, ako India alebo Kolumbia.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM