Slávka Kellová Rôzne

Klaster Liptov láka lyžiarov výhodnou regionálnou kartou

Združenie cestovného ruchu Klaster Liptov (KL) láka domácich i zahraničných turistov na strávenie aktívnej zimnej dovolenky v Liptove opäť atraktívnejšou cenovo výhodnou regionálnou kartou. TASR o tom informovala výkonná riaditeľka KL Katarína Bartko

„Tento náš spoločný produkt sa dostáva čoraz viac do povedomia návštevníkov. Najlepšie o tom svedčí fakt, že v tomto roku sme im prostredníctvom približne väčšiny registrovaných ubytovateľov predali už 38.000 kariet, čo predstavuje absolútny rekord a neuveriteľný, takmer trojnásobný medziročný nárast,“ spresnila.

Regionálna karta zliav na skipasy, ubytovanie a rôzne doplnkové atrakcie si podľa nej už získala pevné miesto. „Turisti si ju automaticky žiadajú na základe dobrých skúseností z uplynulého leta či predchádzajúcej zimy. Zistili, že tak jednoduchým spôsobom získajú ucelenú ponuku, aby na dovolenke v Liptove zažili čo najviac,“ pokračovala Bartková.

„Regionálna karta tvorí pridanú hodnotu pobytových balíkov. Zámerne odstupňované zľavy motivujú klientov, aby sa u nás zdržali čo najdlhšie a radi sa do Liptova čo najčastejšie vracali,“ dodala riaditeľka rozrastajúceho sa združenia, ktorého členmi sú samosprávy všetkých troch liptovských miest, dvoch desiatok obcí a najvýznamnejšie subjekty cestovného ruchu, lyžiarske strediská či akvaparky.

zdroj: TASR foto: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM