Tomáš Batiz Hokej

Klub opäť upravil čas začiatku domácich zápasov: Vedenie tak vyhovelo žiadostiam fanúšikov

Hokejisti Liptovského Mikuláša opäť menia čas začiatku domácich zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Klub opäť upravil čas začiatku domácich zápasov: Vedenie tak vyhovelo žiadostiam fanúšikov
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Ešte prednedávnom sa nedeľné domáce zápasy MHk 32 Liptovský Mikuláš začínali o 15:00. Klub vtedajšiu zmenu deklaroval s tým, že práve skorší začiatok priláka viac ľudí na štadión, predovšetkým rodiny s deťmi. To sa však nepáčilo futbalovým priaznivcom, keďže v tom istom čase sa začína väčšina futbalovým zápasov v rámci celého liptovskomiku­lášskeho okresu.

Ubehlo pár týždňov a je tu ďalšia zmena. Na základe Žiadosti MHk 32 Liptovský Mikuláš dnes Richard Lintner, riaditeľ PRO-HOKEJ, oznámil verejnosti nový hrací čas pre domáce zápasy Liptákov.

„Od 01.11.2017 budú začiatky domácich zápasov MHk 32 Liptovský Mikuláš o 17:00h,“ informuje Lintner.

Vedenie klubu tak vyhovelo žiadosti mnohým fanúšikom. „Rozhodli sme sa pre túto zmenu na základe nízkej návštevy a na margo toho, že v posledných zápasoch tá návšteva určite nie je najpriaznivejšia. Pevne veríme, že toto bude ten správny krok na zlepšenie tejto situácie,“ komentoval zmenu Štefan Kuric, predseda predstavenstva MHk 32 Liptovský Mikuláš.

Uvidíme, či návrat k zaužívanému začiatku zápasov priláka viac divákov na mikulášske tribúny. Smutne však musíme konštatovať, že Liptovský Mikuláš spoločne s Detvou má doposiaľ najmenšiu návštevu v lige. Naposledy zápas s Novými Zámkami sledovalo 650 ľudí, z víťazstva nad Košicami sa tešilo o 250 viac fanúšikov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM