Slávka Kellová Kultúra

Korenie Orientu v Liptove? Už tento víkend

Brušný tanec už dávno nie je iba vecou Orientu. Jeho centrom sa už po tretíkrát stane aj Liptovský Mikuláš. Vyhrajte dve vstupenky na udalosť roka v brušnom tanci, alebo sa príďte v sobotu 21. apríla pokochať krásou pohybov vyjadrujúcich ženskosť.

Festival brušného tanca Liptov Orient Festival tentokrát priláka do Liptova tanečnice šiestich zemí sveta. V súťažných kolách sa predstavia najmenšie tanečnice z kategórie junioriek až po profivystúpenia s nádychom stredoeurópskeho, egyptského, gréckeho či dokonca kubánskeho pôvabu. Nenechajte si ujsť veľkolepú Galashow, v ktorej sa predstavia tie najlepšie z najlepších. Organizátorom podujatia je Liptovské tanečné centrum z Liptovského Mikuláša. A kto sa odváži, môže absolvovať aj festivalový Orient kurz. Jeden z vás, ktorý sa zapojí do našej súťaže, získa dve vstupenky na galavečer, ktorý začína o 19:00 vo Veľkej sále Domu kultúry.

Podmienky súťaže: Trvanie súťaže: od 17. – 19. apríla 2012 Súťažná otázka: Ako sa volá tanečnica, ktorá pricestuje na festival až z Kuby?

Svoje odpovede nám posielajte na adresu kellova@global24.sk spolu s menom, adresou a telefónnym číslom.

foto: ltc lm

orient
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM