Tomáš Batiz Rôzne

Krásne Liptáčky nahodili róby a zábava ako sa patrí: Pozrite FOTO zo študentského plesu!

Plesová sezóna v Liptovskom Mikuláši ešte stále nepovedala svoje posledné slovo. V mikulášskom dome kultúry si zaplesali aj študenti.

Ilustračný obrázok k článku Krásne Liptáčky nahodili róby a zábava ako sa patrí: Pozrite FOTO zo študentského plesu!
40
Galéria
Foto: Tomáš Batiz

Zaujímavý program a bohatá tombola, toto všetko čakalo študentov z celého Liptova v poradí už na 13. ročníku Benefičného plesu Gymnázia M. M. Hodžu, ktorý sa už každoročne koná v mikulášskom dome kultúry.

Ples krátko po 19-tej hodine otvoril moderátor Roman Juraško spolčone Michalom Bohušom, predseda študenskej rady tamojšieho gymnázia, pod záštitou ktorej sa ples organizuje.

„Som veľmi rád, že aj tento rok sme sa tu mohli takto stretnúť a zabaviť sa. Nebudem vám síce rozprávať aké boli prípravy náročné, ale teraz si to poriadne užime,“ povedal v príhovore Bohuš.

Študentská rada si pre prítomných aj tento rok pripravila bohatý program. Prvé tanečné kolo otvorili tanečníčka, študentka gymnázia, Mirka Špačková, ktorá spoločne so svojim tanečným partnerom pozvala všetkých na parket. Organizátori tento rok vo výbere hudobných skupín vstavili čisto na pánske obsadenie. Na pódiu sa predstavila ružomberská kapela Carmines. „Veríme, že program všetkých potešil. Sme radi, že ľudia sa bavili a veríme, že sa takto stretneme aj o rok,“ zhodnotil Juraj Kozák, člen študentskej rady.

Vyvrcholením samotného plesu bola tombola so zaujímavými cenami, po ktorej si prítomní študenti zvolili kráľa a kráľovnú plesu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM